Companie

Companie

PROFIL COMPANIE BRADY

Compania Brady Trade se numara printre cei mai mari dealeri autorizati cu o cota de piata de peste 10% in reteaua Škoda Romania si o experienta de peste 17 ani de activitate in domeniul auto.

Preocupati in permanenta de satisfacerea nevoilor clientului si imbunatatirea relatiei cu acesta, misiunea firmei Brady Auto Center, dealer Škoda si Das WeltAuto, service autorizat Volkswagen PKW si LNF, este de a oferi clientilor sai un echilibru intre util si placut, oferind multiple avantaje:

Vanzari autoturisme rulate prin Das WeltAuto

Brady Auto Center, dealerul autorizat Das WeltAuto din Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu Nr. 516 va ofera, de la inceputul anului 2009, o gama larga de masini rulate din grupul Volkswagen (Škoda, VW, Audi, Seat si Porsche), si a dezvoltat pentru dvs. in proximitatea show-room-ului, un complex de autovehicule de ocazie, pe un teren cu suprafata de 2000mp, in conditii de 5 stele.

Clientii nostri beneficiaza de garantie tehnica de 6 luni pentru autoturismul de ocazie.

In plus, la Brady puteti beneficia de Buy-Back, Lease-Back si Trade-In, prin Weltauto.

Brady Fleet Management – Management complex de flote auto

Complementar activitatii de service, Brady Auto Center a lansat serviciul integrat de management flote si monitorizare auto prin GPS, cu scopul de a veni in ajutorul companiilor cu flote auto, privind externalizarea serviciilor de intretinere, mentenanta si control ale acestora.

Mecanica

Service-ul nostru realizeaza interventii la sistemele de propulsie, de alimentare, de suspensie, de directie si de franare.

 • Diagnoza, reparatii si reglari ale transmisiei;
 • Inlocuire componente defecte;
 • Diagnoza, reparatii si reglari tren rulare;
 • Revizii periodice (numar de km sau ani);
 • Inlocuire consumabile;
 • Mentenanta preventiva.


Stand de reglare si verificat geometria

Operatie deosebit de importanta, realizata periodic, cu scopul prevenirii aparitiei evenimentelor rutiere nedorite sau a uzurii premature a unor componente ale sistemului de directie si suspensie.

Linie ITP pentru autovehicule cu masa totala maxima autorizata de 3,5t.

Beneficiem de un atelier pentru efectuarea Inspectiei Tehnice Periodice autorizat RAR, dotat cu cele mai performante echipamente in domeniu.

Comunicare

Prin strategia sa de marketing, Brady urmareste sa fie mai aproape de clientii sai oferind servicii auto integrate pentru a dovedi ca este "mai mult decat un dealer auto".

Brady se declara un prieten de incredere, atent la nevoile si cerintele clientilor sai si preocupat de masina lor, din momentul livrarii acesteia pana la serviciile post-vanzare, oferite la un inalt nivel calitativ, de o echipa de specialisti in domeniul auto, instruiti permanent atat din punct de vedere tehnologic cat si al relatiilor cu clientii.

Statutul de distribuitor autorizat al Concernului Volkswagen oferit prin importatorul in Romania al marcilor Škoda si Weltauto – Porsche Romania – atesta calitatea si credibilitatea companiei Brady si il recomanda ca un partener de incredere intr-o relatie de afaceri pe termen lung.

 • Discount-uri la achizitia de autoturisme noi si rulate;
 • Revizii cu garantie de fabrica pentru toate autoturismele Škoda si VW;
 • Tarife competitive la manopera si piese de schimb;
 • Discount la manopera si piese de schimb originale;
 • Timp de programare redus (maxim 24h);
 • Masina la schimb;
 • Tractare gratuita in Bucuresti;
 • Tehnologie germana de ultima generatie in domeniul auto
 • Specialisti cu experienta si training in tehnlogia auto a Grupului VW

si o gama completa de produse si servicii de calitate, certificate ISO 9008:2001 Škoda si Volkswagen, care confirma increderea acordata si grija fata de clienti.

Vanzari piese si accesorii originale

Accesoriile originale mentin valoarea si siguranta autoturismului Škoda. Le gasiti pe toate la Brady.

Bucurati-va de autoturismul dvs., indiferent de sezon, fara grija echiparii. La noi gasiti in permanenta anvelope si roti potrivite autoturismului dvs., la preturi promotionale, iar pe cele de schimb le puteti depozita in siguranta la Hotelul de roti Brady.

Reparatia si intretinerea turbinelor auto / Reparatia injectoarelor, sub licenta Delphi

Am lansat aceste servicii ca urmare a cercetarii continue in diversificarea si completarea activitatilor prestate pentru clientii nostri, la un nivel calitativ superior, cu preturi vizibil mai accesibile. In acest scop, s-au achizitionat dispozitive complexe pentru toata gama de operatiuni specifice repararii si testarii profesioniste a turbinelor si injectoarelor auto.

Tinichigerie

Atelierul este dotat cu cele mai moderne instrumente de masura a caroseriei, stand de redresare, masa de tras de mare gabarit. Compartimentul de tinichigerie dispune de dotarea si documentatia necesara operatiilor de recarosare si redresare a autovehiculelor.

Express service

Pentru ca timpul dumneavoastra este valoros, specialistii Brady ofera o serie de lucrari in sistem rapid si profesionist, fara programare, intr-un spatiu special amenajat, vizibil tuturor clientilor.


Service auto multi-marca

Va oferim oportunitatea de a beneficia de profesionalismul si standardele de calitate ale unui service autorizat multi-marca, in sediul nostru din Valea Oltului.

 • Pana la 25% discount la manopera si piese de schimb
 • Programari in aceeasi zi
 • Operatiuni service pentru toate marcile de autoturisme.

In contextul actual al crizei economice, Brady Auto Center se mentine printre cei mai importanti dealeri din reteaua Škoda si Weltauto cu peste 800 de clienti de masini noi anual, respectiv peste 300 de masini de ocazie comercializate in 2011, peste 1800 de clienti de service / luna si un numar mediu de angajati de 140 persoane.

Printre realizarile companiei se numara: obtinerea de 3 ori a diplomei de Dealerul Anului in 1999, 2008 si 2010 acordata de catre Škoda Auto si Porsche Romania si a trofeului Dealerul Škoda cu cea mai dinamica activitate in vanzarea de flote obtinut in 2006.

Vanzari autoturisme noi Škoda

Škoda este un nume de top in industria automobilistica, iar noi il punem in valoare in show-room-ul cu suprafata de 390 mp, localizat intr-o zona cu puternic vad comercial din Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu Nr. 291-301, unde avem privilegiul de a oferi spre vanzare toate modelele producatorului ceh (Yeti, Octavia, Superb, Fabia, Roomster, Praktik, Citigo), prezentate profesionist de personal cu experienta.

Service autorizat Škoda si Volkswagen

Service-ul Brady este autorizat Škoda din 1998, iar in anul 2010 a primit si licenta ca service autorizat Volkswagen.

Dotarile tehnologice sunt printre cele mai moderne, incluzand calculatoare de diagnoza cu baze de date actualizate pentru modelele grupului VW, testere computerizate pentru diferitele functii ale autoturismelor, scule si dispozitive specializate specifice marcii, 14 elevatoare fixe cu sarcina maxima intre 3-5 tone, rampa de geometrie computerizata, toate acestea operate de catre o echipa de profesionisti, calificati si specializati in domeniu conform cerintelor producatorului.

Vopsitorie (cabine de vopsit, statii de pregatire)

Pregatirea autovehiculelor pentru vopsire se face in spatii special amenajate, dotate cu filtre si instalatie de exhaustare. Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie. Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fuller-ului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu infrarosii.

Vopsirea autovehiculelor se realizeaza in spatii moderne, dotate cu cabine de vopsit si uscare.

Specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice metode tehnice.

Punct de constatare daune auto

La sediul Brady Auto Center este deschis un punct de constatare – deschidere dosar dauna, inspector constatator autorizat Porsche Asigurari, Allianz - Tiriac, Generali si Uniqa.

Deasemeni, plata dosarului de dauna ramane in grija noastra, beneficiind de decontare directa cu majoritatea societatilor de asigurari.

Misiunea companiei

Misiunea Brady este de a oferi clientilor sai un echilibru intre util si placut cu ajutorul unor produse si servicii de calitate care le asigura confort, siguranta si bucuria de a conduce masini de incredere.

Viziunea companiei

Pe termen mediu si lung, Brady urmareste cresterea cotei de piata in reteaua de dealeri autorizati Škoda si Weltauto din Romania precum si asigurarea unor servicii de calitate de reparatii si intretinere a autoturismelor din grupul VW, prin preocuparea continua pentru clienti si nevoile acestora.

Valorile companiei

Brady promoveaza si respecta valorile Škoda, Volkswagen si Weltauto, marci auto cu o dezvoltare dinamica, ce se prezinta pe piata europeana si mondiala prin automobilele sigure si confortabile, de inalta calitate si cu un excelent raport pret-performanta.

Pornind de la valorile de baza ale marcii Škoda - inteligenta, atractivitate si dedicare – compania Brady si-a construit un sistem de valori durabile care are la baza preocuparea pentru client, prin filosofia human-touch atribuita produselor, angajatilor si serviciilor sale.

 

Program Vanzaridetalii

Luni-Vineri

Sambata SUNA
9.00 - 18.00 9.00 - 14.00 EMAIL

Program Servicedetalii

Luni-Vineri  Sambata SUNA
7.00 - 22.30 8.00 - 14.00 EMAIL

Program Tinichigeriedetalii

Luni-Vineri Sambata SUNA
8.00 - 16.30 8.00 - 14.00 EMAIL

Program Piesedetalii

Luni-Vineri Sambata SUNA
7.00 - 20.00 8.00 - 14.00 EMAIL