Skoda Octavia Slide

Skoda Octavia

Descriere Model: 

Noua ŠKODA Octavia este proiectată pentru a-i uimi în fiecare zi pe cei care o conduc.

[*pagetitle*] Noua Skoda Octavia

Maşina reprezintă un salt încrezător spre viitor, demonstrat de multitudinea de caracteristici şi dotări impresionante şi de o gamă de elemente, de dimensiuni mici sau mari, atent create, pe care noi le numim soluţii “simply clever”. Spaţiul său generos este confortabil pentru orice şi pentru oricine.

Noul său design dinamic este în acelaşi timp elegant şi modern fiind şi cea mai ecologică Octavia din toate timpurile, cu 100 de kilograme mai uşoară decât modelul anterior. Este pusă în mişcare de multe tehnologii invizibile şi sisteme de asistenţă, care contribuie la siguranţa, liniştea şi plăcerea fiecărei călătorii. Este o maşina creată pentru a va uimi zi de zi şi în fiecare călătorie.

[*pagetitle*] Noua Skoda Octavia

Avantajele Skoda Octavia

  • mult spaţiu pentru picioare şi pentru cap
  • dimensiunile portbagajului: 590 litri, respectiv 1.580 litri dupa ce scaunele din spate au fost rabatate
  • trapa panoramică, realizată din sticlă atermică, care va asigura un transfer redus de căldură şi lumină
  • suport pentru tichetul de parcare şi suport pentru sticle de 1,5 litri
  • conector MDI (Mobile Device Interface)
  • cele mai bune valori pentru consumul de carburant şi emisiile de CO2

[*pagetitle*] Noua Skoda Octavia

TEHNOLOGIE

În ceea ce priveşte mediul înconjurător, noua Octavia vă va oferi cele mai bune valori pentru consumul de carburant şi emisiile de CO2. În ciuda dimensiunilor mai mari şi a adăugării tehnologiilor avansate, masa a fost redusă prin alegerea materialelor potrivite şi a tehnologiilor moderne de producţie.

Sistemul Start-Stop economiseşte carburant prin oprirea automată a motorului, de fiecare data când funcţionarea acestuia nu este necesară.

[*pagetitle*] Noua Skoda Octavia

Automatic Parking Assistant va va fi cel mai bun copilot. Acesta va selecta un loc de parcare corespunzător, va parca între alte automobile poziţionate paralel sau perpendicular faţă de bordura şi poate chiar direcţiona maşina dintr-un rând de maşini parcate perpendicular.

DESIGN

[*pagetitle*] Noua Skoda Octavia

Designul noului model Octavia vă va atrage atenţia prin morfologia sa unică, definită de liniile clare, muchiile ascuţite şi suprafeţele frumos modelate. Noul limbaj de design ŠKODA este simplu, precis şi cristalin, conferind maşinii proporţii dinamice, un nivel înalt de funcţionalitate şi o imagine atemporală.

Caroseria este dominată de o grilă frontală înconjurată de o ramă cromată, a cărei formă pune în evidenţă noul logo ŠKODA. Grila este încadrată de farurile cu muchia caracteristică în partea de jos. Poziţionarea diferitelor elemente frontale ale caroseriei şi forma acestora subliniază carisma şi spiritul sportiv al maşinii.

[*pagetitle*] Noua Skoda Octavia

Printre noutăţi se numără luminile de zi cu tehnologie LED, întotdeauna în combinaţie cu farurile bi-xenon, care oferă o rază de lumină distinctivă şi continuă, precum şi atractivele proiectoare de ceaţă, negre, cu funcţie Cornering.

CONFORT

Sub denumirile deja bine-cunoscute: Blues, Swing si Bolero, vă oferim sistemul complet nou de radio-infotainment, cu meniu şi funcţii avansate. Unitatea dumneavoastră radio devine baza unui sistem multimedia de informare, care este interconectat cu maşina. Astfel puteţi utiliza unitatea radio pentru a controla meniul cu setările automobilului. Radio Bolero dispune acum de o interfaţă de control tactilă, mai confortabilă şi mai precisă. Unitatea nu înregistrează doar o singură atingere, ci suportă atingeri simultane pentru mai multe funcţii.

Printre caracteristicile sistemului de navigaţie Columbus s-au numarat mereu calcularea rapidă a traseului şi afişarea precisă.

[*pagetitle*] Noua Skoda Octavia

Un plus de confort

În interiorul masinii sunt disponibile multe spaţii şi compartimente de depozitare, ceea ce înseamnã cã veţi gãsi locul potrivit pentru fiecare lucru pe care-l transportaţi. Graţie compartimentului de depozitare închis din zona inferioarã a bordului, pe partea pasagerului din faţã, care poate fi rãcit, aveţi, de exemplu, un loc în care sã depozitaţi bãuturile reci în timpul cãlãtoriei.

[*pagetitle*] Noua Skoda Octavia

[*pagetitle*] Noua Skoda Octavia

SIGURANTA

[*pagetitle*] Noua Skoda Octavia

O gamă bogată de dotări de siguranţă vă oferă certitudinea că vă puteţi bizui pe maşina dumneavoastră în situaţiile extreme. Sunt disponibile până la nouă airbag-uri, care oferă protecţie pentru dumneavoastră şi familia dumneavoastră.

[*pagetitle*] Noua Skoda Octavia

Lista de dotări standard a oricărui automobil Octavia include ESC (controlul electronic al stabilitatii), extins cu noi funcţii.De exemplu, sistemul de frânare automată "Multi Collision Brake" (MKB) poate evita mişcările necontrolate ulterioare ale maşinii, în situaţiile în care unul dintre airbag-urile frontale a fost activat.

[*pagetitle*] Noua Skoda Octavia

MOTORIZARI

Gama de motoare pe benzină include propulsoarele cu 4 cilindri 1.2 TSI/63 kW şi 1.2 TSI/77 kW Green tec, 1.4 TSI/103 kW Green tec şi extrem de puternicul 1.8 TSI/132 kW Green tec. Motoarele de 1.2 si 1.4 litri sunt complet noi, iar motorul de 1.8 este o versiune revizuită, care include deja caracteristicile celei de-a treia generatii a tehnologiei TSI.

[*pagetitle*] Noua Skoda Octavia

Gama de motoare diesel include propulsoarele cu 4 cilindri 1.6 TDI CR DPF/66 kW şi 1.6 TDI CR DPF/77 kW Green tec şi versiunea de vârf 2.0 TDI CR DPF/110 kW Green tec. Toate motoarele diesel sunt complet noi si dispun de un nivel mai ridicat de putere, un mod de funcţionare mai rafinat, consum redus de carburant şi emit cu până la 45% mai puţine gaze dăunătoare.

[*pagetitle*] Noua Skoda Octavia

Combinaţia unică între designul atractiv şi tehnologiile moderne este reprezentată de volanul multifuncţional îmbrăcat în piele, cu elemente de decor cromate, care vă va oferi mai multă plăcere la condus şi la manevrarea maşinii. Versiunea de vârf include un volan cu 3 spiţe, cu comenzi pentru radio, telefon şi pentru transmisia automata DSG.

 
Detalii Tehnice: 

Galerie Foto: 

 

Program Vanzaridetalii

Luni-Vineri

Sambata SUNA
9.00 - 18.00 9.00 - 14.00 EMAIL

Program Servicedetalii

Luni-Vineri  Sambata SUNA
7.00 - 22.30 8.00 - 14.00 EMAIL

Program Tinichigeriedetalii

Luni-Vineri Sambata SUNA
8.00 - 16.30 8.00 - 14.00 EMAIL

Program Piesedetalii

Luni-Vineri Sambata SUNA
7.00 - 20.00 8.00 - 14.00 EMAIL