Škoda Yeti

Inspirația vă așteaptă, indiferent ce traseu urmați cu noua ŠKODA Yeti. Indiferent că este vorba de oraș, cu arhitectura sa schimbătoare, luminile și ritmul nestatornic, sau de zonele rurale, unde drumul se termină și începe o lume plină de mister…

Noul Yeti este disponibil în două versiuni diferite: Yeti și Yeti Outdoor. Așa că vă puteți aventura pe străzile din orașul dumneavoastră pentru a le observa dintr-o nouă perspectivă, sau puteți căuta aventura în afara asfaltului. 

Skoda-Yeti

Un sentiment de bunastare. 

Climatronic, cu reglarea electronică a aerului condiționat pe două zone și cu recircularea automată a aerului, vă oferă opțiunea de a selecta temperaturi diferite pentru partea stângă și dreaptă a interiorului.

Sistemul de scaune nu lasa nimic de dorit. 

O călătorie confortabilă, un transport dificil sau o sarcină mare de încărcare - cu sistemul de scaune VarioFlex sunteţi mereu flexibil. Scaunele individuale se rabatează în raport 40:20:40. Cu scaunul central demontat, cele laterale glisează cu până la 8 cm spre centru. Mai mult, fiecare spătar se rabatează separat cu până la 13,5 grade, iar scaunele exterioare pot fi glisate longitudinal cu până la 15 cm. Datorită combinaţiilor aproape infinite şi a scaunelor uşor demontabile, Yeti este pregătit pentru multe provocări.

Mereu pozitia corecta. 

Scaunul șoferului ajustabil electric include și o funcție de memorare, care poate înregistra trei poziții diferite ale scaunului și oglinzilor laterale.

Senzatia de libertate.

Într-o călătorie incitantă, în căutarea de noii experiențe, trapa panoramică vă oferă sentimentul de spațiu fără limite și de libertate. Partea din față a trapei poate fi înclinată în sus și glisată spre spate. Partea din spate este fixă. Sticla cu tentă închisă, din care sunt construite ambele secțiuni, oferă o transmisie redusă de lumină și căldură, în așa fel încât ajută la crearea unui climat optim și a confortului în interiorul mașinii. În cazul în care este nevoie, puteți acoperi întreaga trapă cu o jaluzea acționată electric.

Protectie eficienta.

În timp ce airbag-ul șoferului este ascuns în volan, airbag-ul pasagerului din faţă este situat în bord. Dacă este nevoie, acesta din urmă poate fi dezactivat pentru a putea monta un scaun pentru copii pe scaunul din față.

Airbag-ul pentru genunchi.

Airbag-ul pentru genunchii șoferului previne, în cazul unei coliziuni, contactul genunchilor cu partea de jos a bordului.

Protectie pentru pasageri.

Airbag-urile laterale din spate, care sunt activate în cazul unui impact lateral, protejează zona pelvisului și toracele pasagerilor de pe locurile laterale din spate.

Protectie pentru toti.

Airbag-urile pentru cap, care, atunci când sunt activate formează o ”pernă” de-a lungul geamurilor laterale, protejează capul pasagerilor din față și din spate.

Si pasagerul din fata este bine protejat.

Airbag-urile laterale din faţă protejează zona pelvisului și toracele șoferului și a pasagerului din dreapta în cazul unui impact lateral. Tetierele WOKS reglabile pe înălțime sunt create pentru a proteja coloana cervicală în cazul unui impact lateral.

Sistemului de alarma nu ii scapa nimic.

Puteți opta pentru alarmă cu monitorizarea interiorului, cu avertizare sonoră și senzor de înclinare. Posibilitatea de dezactivare a monitorizării interioare va fi apreciată mai ales de posesorii de câini.

Depozitare practica.

Atunci când recipientul pentru resturi este plin, acesta poate fi demontat și golit cu ușurință. Recipientul se potrivește în buzunarele de la ambele uși din față sau din spate. Compartimentele de depozitare din ambele uși din față oferă spaţiu suficient pentru o sticlă de 1 litru.

Mic dar util. 

În centrul planșei de bord se află un spațiu de depozitare.

Pentru obiecte lungi. 

Spătarul rabatabil al scaunului pasagerului din față conferă mașinii și mai multă versatilitate și vă permite să transportați obiecte cu dimensiuni foarte mari.

Iluminarea. 

Lanterna cu LED-uri din portbagaj este detaşabilă şi poate fi utilă atât atunci când conduceți pe timp de noapte, cât și în alte situații. Când este în locașul ei, aceasta se reîncarcă automat atunci când motorul este în funcțiune.

Utile in orice situatie. 

Pasagerii de pe locurile din spate vor aprecia mesele rabatabile cu suport pentru pahare, încorporate în spătarele scaunelor din față, care pot fi utilizate, desigur, nu doar pentru susținerea băuturilor.

Mereu la indemana.

Sub scaunul șoferului se găsește un buzunar special, destinat vestei reflectorizante, care face ca aceasta să fie disponibilă imediat, atunci când aveți nevoie de ea.

Galerie Foto

Design Škoda Yeti

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.