Noua Skoda Superb

Noua Skoda Superb

Descriere Model: 

Noua ŠKODA Superb a sosit in Romania, mai spatioasa ca niciodata si cu un plus de eleganta.

[*pagetitle*] Noua Skoda Superb

Limuzina Škoda este mai inteligenta ca niciodata, datorita celor 29 de dotari si functii ‘Simply Clever’ ce fac viata mai usoara atat pentru sofer, cat si pentru pasageri.

[*pagetitle*] Noua Skoda Superb

Avantajele ŠKODA Superb

  • design inovativ si captivant, Noul Superb avand la baza incitantul limbaj de design ‘ŠKODA VisionC’
  • cel mai bun spatiu la cap si picioare pentru pasagerii din spate
  • cel mai mare portbagaj din clasa auto medie (625 litri)
  • dimensiuni generoase: cu 28 mm mai lung si cu 47 mm mai lat decat modelul anterior
  • ampatamentul marit cu 80 mm si consola frontala a masinii cu 61 mm mai scurta decat pana acum
  • 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP
  • noi motoare - 5 pe benzina si 3 diesel TDI common-rail
  • sistem de infotainment de noua generatie, care se conecteaza automat la cele mai moderne smartphone-uri
  • 29 de dotari si functii ‘Simply Clever’ fac viata mai usoara atat pentru sofer, cat si pentru pasageri.

[*pagetitle*] Noua Skoda Superb

TEHNOLOGIE

Conectivitatea atinge un nou nivel de calitate: noua ŠKODA Superb dispune de un sistem de infotainment de noua generatie care se conecteaza automat la cele mai moderne smartphone-uri. SmartGate permite in plus accesarea si utilizarea datelor despre automobil prin intermediul propriului smartphone.

[*pagetitle*] Noua Skoda Superb

Conexiunea de inalta viteza la internet transforma modelul Superb in primul hotspot ŠKODA pe roti. Cu noua aplicatie ŠKODA Media Command si cu functia Wi-Fi hotspot, sistemul de infotainment poate fi controlat pentru prima data de pe locurile din spate, folosind o tableta.

DESIGN

[*pagetitle*] Noua Skoda Superb

Cu noul sau design expresiv, aceasta ŠKODA demonstreaza forta emotionala a marcii. Astfel, noul Superb introduce in productia de serie incitantul limbaj de design al studiului ‘ŠKODA VisionC’. Utilizarea platformei MQB a Grupului Volkswagen permite accentuarea designului elegant si dinamic.

Noul Superb este cu 28 mm mai lung si cu 47 mm mai lat decat modelul anterior. De asemenea, ampatamentul a fost marit cu 80 mm, iar consola frontala a masinii este cu 61 mm mai scurta decat pana acum.

[*pagetitle*] Noua Skoda Superb

CONFORT

In comparatie cu modelul anterior, dimensiunile interioare ale noului Superb au crescut din nou, oferind cel mai bun spatiu la cap si picioare pentru pasagerii din spate si cel mai mare portbagaj din clasa auto medie.

Limuzina Škoda este mai inteligenta ca niciodata. 29 de dotari si functii ‘Simply Clever’ fac viata mai usoara atat pentru sofer, cat si pentru pasageri.

[*pagetitle*] Noua Skoda Superb

SIGURANTA

[*pagetitle*] Noua Skoda Superb

Gama de sisteme de siguranta este mai extinsa ca niciodata. Sistemul de franare pentru prevenirea coliziunilor multiple (Multi-collision brake) este o dotare standard a noului Superb.

[*pagetitle*] Noua Skoda Superb

Assist (monitorizarea traficului din fata) cu functia City de franare de urgenta, Adaptive Cruise Control (control automat distanta), Crew Protect Assist (protectia proactiva a pasagerilor), Lane Assistant (asistent pentru mentinerea benzii de rulare), Traffic Jam Assist (asistent in blocajele din trafic), Blind Spot Detect (monitorizare unghi mort), Rear Traffic Alert (alerta la traficul din spate), Emergency Assist (mașina se oprește in caz de urgenta), Driver Alert (detector oboseala), Speedlimiter (limitator de viteza), Travel Assist (identificarea indicatoarelor de circulati), Hill-Hold Control (asistenta șoferilor la demararea din rampa) si functia de monitorizare electronica a presiunii din pneuri.

[*pagetitle*] Noua Skoda Superb

MOTORIZARI

Gratie noilor motoare (5 pe benzina si 3 diesel TDI common-rail), a reducerii de greutate cu pana la 75 kg si a caracteristicilor aerodinamice optimizate, noul model consuma si emite cu pana la 30% mai putin combustibil, respectiv CO2.

[*pagetitle*] Noua Skoda Superb

ŠKODA Superb GreenLine este cel mai eficient reprezentant, consumul fiind de doar 3,7 l/100 km si emisiile de 95 g CO₂/km. In ciuda valorilor mai mici de consum, noile propulsoare furnizeaza o putere cu pana la 20 mai mare. Tractiunea integrala este disponibila in combinatie cu patru dintre motoarele din gama.

 

 
Detalii Tehnice: 

Noua Skoda Superb

Galerie Foto: 

Noua Skoda Superb

Video: 

 

Program Vanzaridetalii

Luni-Vineri

Sambata SUNA
9.00 - 18.00 9.00 - 14.00 EMAIL

Program Servicedetalii

Luni-Vineri  Sambata SUNA
7.00 - 22.30 8.00 - 14.00 EMAIL

Program Tinichigeriedetalii

Luni-Vineri Sambata SUNA
8.00 - 16.30 8.00 - 14.00 EMAIL

Program Piesedetalii

Luni-Vineri Sambata SUNA
7.00 - 20.00 8.00 - 14.00 EMAIL