Noua SKODA Superb la un pret inteligent

Cel mai elegant model SKODA - Superb promite o experienta de neuitat

O masina este mai mult decat un mijloc de trasport, iti asigura o experienta intensa, emotionanta ce trebuie traita si apreciata.

Cu noul sau design expresiv, ŠKODA Superb demonstreaza forta emotionala a marcii, definind in acelasi timp noi standarde in privinta spatiului si a confortului.

In plus, acum poti beneficia de un pret si mai inteligent de doar 21.038 euro* si 1 an asigurare CASCO prin Porsche Finance Group Romania.

* oferta este valabila pentru o motorizare 1.4 TSI/125 CP, echipare Active.

Descarca AICI lista de pret Skoda Superb cu tva redus la 20%.

Descarca AICI Catalogul Noua Skoda Superb

Limuzina Skoda este mai inteligenta ca niciodata, datorita celor  29 de dotari si functii ‘Simply Clever’  ce fac viata mai usoara atat pentru sofer, cat si pentru pasageri.

Descopera cateva dintre aceste solutii ‘Simply Clever’

Noul Superb si carligul de suport din portbagaj este ideal pentru cumparaturi

Sistemul de deschidere flexibila al portbagajului este una dintre cele mai inovatoare solutii

Iar daca vrei sa te bucuri de vizibilitate in orice moment, alege functia "CornerLight"

 

Detalii si oferte personalizate la 021-318.76.50 sau pe email vanzari@bradytrade.ro
 
Programare Test DriveTrimite EmailSuna Acum

Programare Drive-test

Image CAPTCHA

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.