ŠKODA CITIGO

Skoda Citigo este primul:

 • pas pe care ŠKODA il face in segmentul A00 minicar.
 • model al marcii ŠKODA care contine noua sigla de identitate integrata in caroseria automobilului, pornind ofensiva de produse a marcii.
 • automobil ŠKODA modern disponibil cu o caroserie cu trei usi.
 

Caracteristici noi:

 • sistemul City Safe Drive cu un sistem activ de asistenta la franare, care include un senzor CV (Closing Velocity - Viteza de apropiere)
 • airbag-uri laterale cap-torace – o caracteristica noua de siguranta pasiva, care combina doua airbag-uri (lateral si cap) intr-un singur sistem
 • Move&Fun (navigatie portabila multifunctionala) – un dispozitiv multimedia portabil, care uneste un sistem de navigatie, un sistem handsfree, un display multifunctional, un player muzical si un radio (daca acesta este inclus in dotare)
 • un nou motor cu trei cilindri, de 1 litru, ideal pentru oras
 • o cutie de viteze automatizata ASG, cu cinci trepte de viteza (disponibila de la o data ulterioara)
 • plansa de bord cu pad colorat
 • Easy Entry – controlul facil al scaunelor din fata, pentru a permite accesul la locurile din spate ale versiunii cu 3 usi
 • pe bord se afla un suport pentru fotografii, bilete de parcare, liste, etc.
 • in mecanismul de deschidere a torpedoului este integrat un suport de geanta

Citigo – un automobil de oras, caracterizat prin:

 • Dimensiuni exterioare mici
 • Confort si spati amplu create in principal pentru sofer si pasagerul din fata
 • Motoare si transmisii reglate pentru optimizarea performantelor si a consumului de carburant
 • Portbagaj creat pentru bagajele de mana, pe care tindem sa le avem cu noi prin oras

Exterior

Asa cum sugereaza si numele, Citigo se simte ca acasa in orase si pe strazi aglomerate. In acest decor el ofera dexteritate, combinata cu mult spatiu interior, sofisticare tehnica si, mai presus de toate, un design matur.

Dimensiunile compacte ale modelului Citigo il fac alegerea excelenta pentru traficul intens din oras. Consola fata scurta ajuta soferul sa evalueze situatia din fata masinii, in timp ce senzorii optionali, de parcare, din spate, fac aceasta manevra mult mai usoara. Spatiul din interior este surprinzator de mare; linia de la baza geamului, pozitionata mai sus, induce un sentiment de siguranta.

Siguranta

In ciuda dimensiunilor compacte, Citigo ofera pasagerilor protectia la care te-ai astepta de la un automobil “adult”. In traficul din oras, pasagerii mari si cei mici se pot bizui pe sistemele de asistenta electronica, caroseria foarte rigida, care utilizeaza din abundenta otelul cu rezistenta mare, airbag-uri, si sisteme de ancorare Isofix si TopTether.

Al saptelea model Škoda a inregistrat rezultate foarte bune si la capitolul siguranta: a primit numarul maxim de 5 stele din partea Euro NCAP, organismul european independent ce evalueaza siguranta oferita de noile modele lansate pe piata. Modelul Citigo este prevazut cu patru airbaguri, centurile cu pretensionare, sistemul ABS si, in premiera pentru un autovehicul ŠKODA, sistemul activ de frânare ”City Safe Drive” care previne coliziunile cand automobilul ruleaza cu o viteza de pana la 30 km/h.

Ca orice ŠKODA, Citigo ofera un raport optim pret/beneficii. Gama de motoare a fost optimizata pentru condusul economic in si in jurul orasului. Posesorii de Citigo vor fi incantati nu doar de costul de achizitie, ci si de consumul redus de carburant si de fiabilitatea care mentine costurile de intretinere scazute.

Viziteaza si micro-situl Skoda Citigo pentru a descoperi cel mai nou spatiu de socializare.

Interior

Una dintre provocarile initiale pentru designerii Citigo a fost aceea de a concepe un interior care sa permita manevrarea cu usurinta a scaunelor de copii si de a permite accesul fara dificultate pentru pasagerii cu mobilitate redusa. De exemplu, la versiunea cu trei usi, portierele au o latime de aproximativ 130 cm. Cei mai in varsta vor aprecia si scaunul reglabil pe inaltime.

In spiritul ŠKODA, interiorul modelului Citigo are un design excelent si este plin de solutii inteligente si practice. Nu este doar suficient de rezistent pentru a face fata drumului spre scoala, ci si destul de confortabil pentru a merge cu prietenii la o cafea, la cinema sau la sala de sport. Carligele, sistemul de plase si scaunele spate pliabile fac posibil transportul pentru aproape toate lucrurile de care are nevoie o femeie ocupata. Scaunul din dreapta fata, care optional poate fi si pliabil, poate face loc chiar si pentru, spre exemplu, echipamentul de hochei al fiului.

Tehnologie

In segmentul minicarurilor, Citigo este unul dintre acele automobile pe care cei pasionati de tehnologie nu pot decat sa-l placa. De exemplu, navigatia mobila multifunctionala Move&Fun are un ecran tactil si poate comunica cu telefoanele care au un sistem de operare. Transmisia automatizata ASG, secventiala si sistemul City Safe Drive trec dimensiunile exterioare compacte in fundal si augmenteaza experienta de condus.

Avantaje

 • spatiu interior generos, in ciuda dimensiunilor exterioare reduse.
 • posibilitatea de a alege intre o caroserie cu 3 sau 5 usi
 • cutie de viteze manuala cu cinci trepte de viteza sau o transmisie automatizata ASG, usor de utilizat
 • versiune Green tec, cu un impact redus asupra mediului inconjurator, la care ambele motoare sunt cuplate la o transmisie manuala
 • caracteristici avansate de siguranta (4 airbag-uri, ABS, ESP, City Safe Drive)
 • trapa panoramica
 • gama larga de caracteristici destinate confortului (senzori pentru parcare, in spate, tempomat, scaune fata incalzite, oglinzi retrovizoare exterioare incalzite si reglabile electric) 
Catalog SKODA Citigo
 
CONFIGURATOR 
 

Galerie Foto

Design ŠKODA CITIGO

ŠKODA CITIGO

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă