ŠKODA CITIGO e iV

NOUA SKODA CITIGOe iV 

Te poti baza pe o autonomie de pana la 260 km pentru a fi activ in oras toata ziua. Incarcarile rapide DC vin in ajutorul tau pentru calatorii mai lungi.


Incarcare usoara de acasa - veti putea incarca bateria de acasa sau pe drum cu incarcatoare speciale. Cu o priza standard pentru gospodarie si o putere maxima de 2.3 kW, puteti incarca CITIGOe iV cu cablul standard in aproximativ 12 ore si 37 minute pana la 80% din capaticitatea bateriei. Incarcarea la o statie de incarcare speciala de 7.2 kW, incarcarea dureaza aproximativ 4 ore si 8 minute. Ambele metode de incarcare folosesc curent alternativ, pe care il obtineti prin intermediul prizei casnice.

 

Interior SKODA CITIGO e iV - cu un ampatament lun de 2.4 metri, CITIGOe iV ofera suficient spatiu pentru ca pasagerii dumneavoastra  sa calatoreasca confortabil. Volumul de baza al portbagajului (250 l) poate fi crescut la 923 l  prin rabatarea banchetei din spate.

 

Lane Assistant - detecteaza parasirea neintentionata a benzii de circulatie. Sistemul este activ la viteze mai mari de 65 km/h, daca sunt prezente marcaje rutiere recunoscute si nu a fost actionat  semnalul luminos de semnalizare.

 

Galerie Foto

Design ŠKODA CITIGO e iV

ŠKODA CITIGO e iV

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă