ŠKODA OCTAVIA

ŠKODA Octavia, cu noul sau design, este acum și mai viguros și mai emoțional.

Skoda-Octavia

Modelul este inima și sufletul mărcii ŠKODA, încorporează toate punctele forte ale automobilelor producătorului auto ceh și reprezintă fundația succesului mărcii. Compactă de mari dimensiuni, oferă spațiu interior care se numără printre cele mai generoase din segment și aduce în clasa compactă dotările și tehnologia automobilelor de talie medie. 

Octavia este cel mai bine vândut model ŠKODA- de la lansarea sa pe piață în 1996, producătorul auto ceh a produs peste 5 milioane de exemplare ŠKODA OCTAVIA. 

Sistemele de infotainment și ŠKODA Connect

Skoda-Octavia-Tehnologie

Sistemele infotainment oferite pentru ŠKODA OCTAVIA fac parte dintr-o nouă generație. Display-urile capacitive reacționează chiar și la cea mai ușoară atingere. Cu excepția sistemului standard Swing, toate sistemele de infotainment (opționale) dispun de un ecran cu design de tip glass.

Dotările de conectivitate sunt de asemenea de ultimă ora. ŠKODA Connect oferă o gamă largă de noi sisteme on-line mobile, împărțite pe două categorii: serviciile Infotainment Online asigură informații și entertainment, iar serviciile Care Connect asigură asistență și suport. Serviciile on-lin mai includ accesul de la distanță la mașină, care poate fi utilizat de pe smartphone prin intermediul aplicației C Connect. Platforma SmartLink+ include standardele Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLinkTM și SmartGate, care permit interconectarea telefonului mobil cu automobilul.

Design

Skoda-Octavia-Design

Noua secțiune frontală cu grila radiatorului mai lată, care a fost extinsă și mai mult prin farurile cu design ce imită cristalul, precum și prizele de aer și mai late, cu grile în formă de fagure din bara de protecție redesenată emană masculinitate și dinamism. Opțional, farurile sunt disponibile tehnologie full-LED cu funcție adaptivă AFS.

Interiorul prezintă o calitate ridicată și este funcțional. Elementele subtile de iluminare din uși (opțional) creează o iluminare ambientală pentru care pot fi selectate 10 culori diferite.

Spațiul interior și dotările

Skoda-Octavia-ComfortSkoda-Octavia

 

În ceea ce privește spațiul interior, ŠKODA OCTAVIA continuă să definească standardele în segment. Limuzina și versiunea Combi oferă fiecare 1.782 mm lungime interioară și 73 mm spațiu la nivelul genunchilor. 

Numeroaselor dotări Simply Clever oferite până acum de ŠKODA OCTAVIA le-au fost adăugate mai multe idei noi: două porturi USB în spate, măsuțe rabatabile pe spatele spătarelor din față, suporturi pentru sticle cu care deschiderea PET-urilor devine mai simplă și o lanternă detașabila cu LED în portbagajul versiunii Combi. Volanul încălzit și cheile cu posibilitate de personalizare asigură un plus de confort.

Motoare și transmisii 

Skoda-Octavia

Toate motoarele pe benzina dispun de tehnologia TSI, avand astfel un caracter deosebit de dinamic. Intreaga gama de motoare diesel dispune de sistemul de injectie Common-Rail si asigura functionarea lina, in conditii de consum extrem de redus. In functie de versiunea de motor , masina poate fi echipata cu o transmisie manuala cu 5 sau 6 trepte, sau cu o transmisie automata DSG cu dublu ambreaj, fie cu 6 sau cu 7 trepte de viteza.

ŠKODA Octavia RS

Skoda-Octavia-RS

La cel mai înalt nivel al portofoliului actualizat al gamei OCTAVIA sunt oferite două versiuni RS: 2,0 TSI benzină și 2,0 TDI diesel. Limuzina și versiunea Combi îmbină performanțele ridicate cu excelentele puncte forte ale gamei, plus tehnologia de ultimă oră pentru infotainment, conectivitate și sisteme de asistență. 

ŠKODA OCTAVIA RS 2,0 TSI are o putere de 180 kW (245 CP), iar viteza maximă este de 250 km/h. Motorul 2,0 TDI de 135 kW ( 184 CP) impresionează cu eficiența sa - la 100 km consumă în medie doar 4,5 litri de motorină (115 grame de CO2/km). 

Modelele RS sunt disponibile cu transmisie manuală cu 6 trepte sau cu o transmisie DSG cu 6 trepte. Şasiul sport reduce garda la sol cu 15 mm, iar ecartamentul spate este mai lat cu 30 mm decât înainte. Dimensiunile jantelor se încadrează între 17 şi 19 inchi. Sistemul ESC de control electronic al stabilităţii cu diferenţial blocabil electronic XDS+ şi Performance Mode Select cu Performance Sound Generator (opţional) desăvârşesc caracterul dinamic al modelelor actualizate OCTAVIA RS.

Vezi aici preturi Skoda Octavia Limo.

Vezi aici preturi Skoda Octavia Combi.

Catalog Octavia.

Galerie Foto

Design ŠKODA OCTAVIA

ŠKODA OCTAVIA

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă