ŠKODA OCTAVIA

 

În interiorul noii OCTAVIA, pasagerii din spate se bucură de un nivel „luxos” de spaţiu pentru picioare – acum de 78 mm (+5 mm). Iar capacitatea de încărcare a portbagajului, care este cea mai mare din segment, a crescut până la la 640 de litri în modelul Combi (+30) și până la 600 de litri în liftback (+10).

Noul volan are acum doar două spiţe și un decor cromat. În varianta sa multifuncțională pot fi executate 14 funcții diferite prin intermediul apăsării de butoane şi comenzi scroll, inclusiv pentru încălzirea volanului şi Travel Assist. Opţional e disponibil unul sport multifuncţional cu trei spiţe.

O altă noutate introdusă sunt noile scaune de tip ergonomic (Ergo, în nivel de echipare Ambition sau mai superior), disponibile pentru prima dată pe OCTAVIA. Pe lângă faptul că sunt încălzite, acestea oferă și opțiunile unui sistem de masaj şi/sau ventilare. Scaunele sport opționale sunt acoperite cu o țesătură ThermoFlux deosebit de respirabilă.

O altă caracteristică opțională a noii OCTAVIA este sistemul de climatizare Climatronic pe trei zone. Iar când este echipat cu sistemul de acces fără cheie – KESSY – oricare dintre cele patru uși ale OCTAVIA poate fi deschisă.

 

 

Galerie Foto

Design ŠKODA OCTAVIA

ŠKODA OCTAVIA
Modele speciale Mai multe detalii

ŠKODA OCTAVIA SPORTLINE

 

 

ŠKODA OCTAVIA RS

\\

 

 

ŠKODA OCTAVIA iV

 

 

 

ŠKODA OCTAVIA SCOUT

 

 

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă