Aplicatia Skoda editie speciala Valentine's Day

Aplicatia Skoda editie speciala Valentine's Day

Aplicatia ŠKODAJIS - Editie speciala de Valentine's Day

Aplicatia a fost actualizata cu noi Gif-uri si emoticons adaptate de Sf. Valentin

"Daca o poza valoreaza cat o mie de cuvinte, atunci un GIF valoreaza un milion"- este mesajul cu care ŠKODA lanseaza aceasta ultima tema disponibila pe aplicatie. 

Aplicatia propune utilizatorilor un nou limbaj al iubirii,  tradus prin emoticons cu masini jucause, Yeti visator si indragistit, Yeti sarutat de T-rex, inimioare si multe altele.

ŠKODAJIS este disponibila pentru mesaje intr-o varietate larga de aplicatii (Messenger, WhatsAPP, Viber, iMessage, etc) si poate fi descarcata gratuit pentru dispozitivele Android sau iOS. 


S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă