5 stele Euro NCAP pentru Noul Superb

5 stele Euro NCAP pentru Noul Superb

Noua ŠKODA Superb a obtinut punctajul maxim, de cinci stele, la testele de impact Euro NCAP. Euro NCAP confirma standardele excelente de siguranta ale noului top-model ŠKODA, lansat pe primele piete abia cu cateva zile in urma. Rezultatul maxim la Euro NCAP arata de asemenea standardele ridicate de siguranta ale intregii game ŠKODA: la lansarea lor pe piata, toate seriile actuale de modele ale producatorului au fost evaluate cu punctajul maxim de 5 stele la testele de impact Euro NCAP.

Punctajul Euro NCAP (European New Car Assessment Programme - Programul European de Evaluare a Autovehiculelor Noi) are la baza rezultatele obtinute pentru protectia adultilor si copiilor, protectia pietonilor si sistemele de asistenta pentru siguranta. Noua ŠKODA Superb a primit punctajul maxim de 5 stele la toate cele patru categorii.

Noua ŠKODA Superb ofera siguranta fara compromisuri: folosind tehnologia MQB a Grupului Volkswagen, modelul de varf al gamei obtine un numar mare de puncte gratie numeroaselor sisteme de asistenta pentru siguranta. In cazul unei coliziuni, sisteme de retinere de ultima ora, cu pana la 9 airbag-uri, o caroserie mai rigida si zone de deformare optimizate tintit ofera cea mai buna protectie posibila a ocupantilor. Este utilizat si un sasiu absolut nou, care garanteaza stabilitate, confort si agilitate.

Noua ŠKODA Superb dispune de numeroase noi sisteme de asistenta si impresioneaza cu un nivel de siguranta care nu a mai fost vazut pana acum ca dotare standard in acest segment. Tehnologia ajuta soferul in cele mai diferite situatii din trafic, de la pastrarea distanței sigure, la mentinerea benzii de rulare si franarea de urgenta in cazul unei coliziuni iminente. Noul Superb este echipat in dotarea standard cu sistemul de control electronic al stabilitații, inclusiv Sistemul de franare pentru prevenirea coliziunilor multiple (Multi-Collision Brake). In cele mai multe tari din UE, in echiparea standard sunt incluse urmatoarele dotari: Front Assist (monitorizarea traficului din fata) cu sistemul de franare de urgenta City, sistemul electronic de monitorizare a presiunii din pneuri si XDS+, o functie extinsa a diferentialului blocabil electronic.

De asemenea, mai sunt oferite si alte sisteme de asistenta ca dotare optionala. Superb este primul model din gama marcii disponibil cu Blind Spot Detect (monitorizarea unghiului mort), Rear Traffic Alert (alerta la traficul din spate), Traffic Jam Assist (asistent in blocajele din trafic) si Emergency Assist (asistent urgenta). Printre celelalte sisteme optionale de siguranta se numara: Adaptive Cruise Control (control automat distanta), Crew Protect Assist (asistent protectie ocupanti), Lane Assist (asistent mentinere banda de rulare), Speedlimiter (limitator de viteza), Driver Alert (detector de oboseala) si Travel Assist (identificare indicatoare de circulatie).
Aditional, sistemele inovatoare de iluminare ale noii ŠKODA Superb asigura un plus considerabil de siguranta. Superb este primul  model al marcii care ofera functia de mascare a luminilor de drum (Smart Light Assist).

Recentul rezultat maxim pentru noua ŠKODA Superb obtinut la testele Euro NCAP subliniaza ca actuala gama de modele ŠKODA este mai sigura ca niciodata. La lansarea lor pe piata, toate seriile actuale de modele ale producatorului au fost evaluate cu punctajul maxim de 5 stele la testele de impact Euro NCAP. Inaintea noii ŠKODA Superb, noua ŠKODA Fabia obtinuse de asemenea 5 stele, in noiembrie 2014. Punctajul maxim de 5 stele a fost de asemenea obtinut de modelele ŠKODA Octavia (2013), ŠKODA Rapid (2012), ŠKODA Citigo (2011) si ŠKODA Yeti (2008).

Rezultatele excelente obtinute de autovehiculele ŠKODA la testele de impact Euro NCAP sunt urmarea eforturilor importante depuse de producator pentru a atinge siguranta activa si pasiva maxima. Ca partea a actiunilor sale de responsabilitate sociala, compania este de asemenea implicata in pe multe cai pentru optimizarea sigurantei in trafic.

Euro NCAP este un consortiu independent al ministerelor pentru trafic, cluburilor auto, asiguratorilor si grupurilor de consumatori din Europa. Organizatia efectueaza teste de impact cu modele auto noi si evalueaza nivelul de siguranta al acestora.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă