Afla ce este lichidul AD BLUE.

Afla ce este lichidul AD BLUE.

AdBlue nu este un aditiv pentru combustibil, ci un lichid funcțional suplimentar pentru automobilele Diesel, ce trebuie completat periodic.

 

AdBlue are un rezervor propriu. În funcție de modelul de autovehicul, bușonul pentru umplere se află sub clapeta rezervorului de combustibil, în portbagaj sau în compartimentul motorului. 

Consumul de lichid AdBlue depinde de stilul de condus, de temperatura de operare a sistemului și de cea a mediului.
În medie, se consumă între 1,5 - 2,5 litri de lichid AdBlue la fiecare 1.000 km (în funcție de model). 

Vă recomandăm să completați periodic nivelul de lichid AdBlue, mai ales înainte de călătoriile lungi, de exemplu atunci când plecați în vacanță. Dacă rezervorul de lichid AdBlue este gol, motorul nu mai pornește! 

Modul de funcționare
• Prin convertorul catalitic cu două sensuri (1) și prin filtrul de particule Diesel (2).
• Se introduce lichid AdBlue(3).
• În urma unei reacții termice lichidul AdBlue este descompus în amoniac.
• În interiorul catalizatorului SCR (4), amoniacul reacționează cu oxidul de azot
• Nocivul oxid de azot este transformat în substanțe ce sunt tolerate mai bine de către mediu și anume azot și apă.

Va rugam introduceti datele de contact:

Mesajul a fost trimis cu success!

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă