Afla mai multe informatii despre programul Remat 2016

Afla mai multe informatii despre programul Remat 2016

Programul REMAT 2016 a demarat oficial la inceputul lunii iunie 2016, conform comunicatului de presa publicat de Ministerul Mediului.

Noutatile programului RABLA 2016 se refera in special la acordarea de eco-bonusuri astfel:

Prin programul ”Rabla Clasic” ramâne in vigoare prima de casare de 6.500 de lei, cu posibilitatea accesarii suplimentare a doua eco-bonus-uri astfel: 

  • un ecobonus in valoare de 750 de lei la achizitia unui autovehicul nou cu nivel foarte redus de poluare (emisii de CO2<100 g/km);
  • sau un eco-bonus în valoare de 1.500 lei pentru situația în care se opteaza pentru un autovehicul nou cu sistem de propulsie hibrid.

 In cazul ”Rabla Plus”, cei care vor sa aleaga o masina care nu polueaza beneficiaza din partea AFM de doua tipuri de eco-tichete:

  • un eco-tichet de 5.000 de lei pentru achiziționarea unui autoturism nou electric-hibrid;
  • sau un eco-tichet de 20.000 de lei pentru mașinile noi 100% electrice;

Bugetul alocat celor doua Programe este de 220 milioane de lei. Din acestia numai 75 milioane de lei sunt alocate extensiei Rabla Plus.

Mai multe detalii cu privire la programul de casare 2016 AICI.

Consulta ofertele speciale SKODA Rabla Clasic pentru a face o alegere inteligenta!

 

Detalii si oferte personalizate la 021-318.76.50 sau pe email vanzari@bradytrade.ro
 

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă