Aplicatia de mobile Brady

Aplicatia de mobile Brady

Aplicatia Brady prezinta cele mai utile informatii despre serviciile auto oferite de dealerul Brady Auto Center.

google-play  aplicatia-brady-iphone-apple-store

GRATUITA pentru sistemele de operare Android si iOS, Brady App include:

  • o prezentare a celor mai noi modele Skoda lansate in Romania,
  • oferte speciale si promotii,
  • un calculator al costului reviziilor la Service Brady atat pentru autoturisme Skoda cat si pentru Volkswagen,
  • oferta de masini de ocazie din noul parc das WeltAuto,
  • solutii de finantare oferite de Grupul Financiar Porsche
  • activitatea Brady pe principalele platformele sociale facebook si youtube.

Brady App se adreseaza in special posesorilor de autoturisme Skoda si Volkswagen, care vor putea avea astfel o evidenta mai buna a masinilor in service-ul Brady, vor putea lua legatura cu consilierii Brady direct de pe telefonul mobil si vor putea primi notificari legate de ofertele speciale Brady.

DESCARCA acum aplicatia de mobil Brady Auto Center, disponibila GRATUIT in Google Play si Apple Store pentru a avea acces direct si rapid la partenerul tau auto!

In plus, daca iti faci programare la Service Brady prin aplicatia mobila Brady, beneficiezi de 5% DISCOUNT din factura de service*.

programare-service-brady-skoda-vw

* oferta nu se cumuleaza cu alte promotii in vigoare

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă