Aplicatie Skoda cu noi emoticons

Aplicatie Skoda cu noi emoticons

Noua aplicaţie ŠKODA: Arată-ţi sentimentele cu ŠKODAJIS

  • Peste 150 de emoticoni diferiţi pentru utilizatorii de smartphone
  • Simply Clever: pictograme care uşurează comunicarea electronică
  • Limbaj universal: creşterea importanţei emoticonilor in comunicare
  • Felicitări de Crăciun: un website nou cu urări personalizate

ŠKODA aduce sentimentele în felicitările de Crăciun: cu ajutorul aplicaţiei ŠKODAJIS de la ŠKODA, utilizatorii de smartphone pot să îşi creeze propriile felicitări personalizate. Sunt disponibili peste 150 de emoticoni sau emoji pe teme cum ar fi Crăciunul, automobilele ŠKODA, noutăţi de la ŠKODA, motorsport sau umor.

"O imagine valorează cât o mie de cuvinte" spune Stefan Büscher, Director de Marketing  la ŠKODA. Noul ŠKODAJIS uşurează şi dă emoţie comunicării într-un mod atractiv. O idee "Simply Clever" care face viaţa un pic mai uşoară pentru clienţii si prietenii mărcii.

Fie că este vorba de Crăciun, modelele ŠKODA actuale sau vintage, artificii de Anul Nou sau inimioare făcute din mâini, aplicaţia plină de imaginaţie ŠKODAJIS oferă numeroase simboluri pe teme variate. Emotigramele sunt disponibile prin intermediul  unei aplicaţii pentru smartphone şi pot fi descărcate gratuit pe Android sau pe dispozitive iOS.

Emoticonii sau Emoji sunt simboluri şi caractere utilizate în corespondenţa digitală neoficială, de exemplu în e-mailuri, mesaje WhatsApp sau pe website-urile de socializare. Emoticonii cei mai utilizaţi sunt cei care exprimă un zâmbet (Smiley). Lumea "emoticonilor" este plină de "sentiment" si "emotigrame". Termenul "Emoji", folosit ca sinonim, combină doua cuvinte din limba japoneza: "E" care înseamnă imagine şi "Moji" care înseamnă caracter.

Măsura în care sentimentele şi-au găsit locul în comunicare poate fi observată în cuvântul anului 2015 din Marea Britanie: pentru prima dată, în acest an emoticonul cu "lacrimi de bucurie" a fost numit cuvântul anului!

În completarea aplicaţiei, ŠKODA a lansat un nou website pentru fanii mărcii: www.skodachristmas.com/ro unde puteţi crea felicitări personalizate pe care sa le trimiteţi prietenilor.

ŠKODAJIS poate fi descărcat gratuit pentru dispozitive Android sau iOS.


S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă