Bonus financiar 4% prin Porsche Asigurari

Bonus financiar 4% prin Porsche Asigurari

 

Oferta se adreseaza persoanelor fizice si juridice care achizitioneaza autoturisme SKODA indiferent daca detin sau nu voucher REMAT.

Oferta este valabila pana la 31.08.2018 si nu se cumuleaza cu alte promotii Porsche Finance Group in derulare.

* Conditii de acordare Bonus Financiar 4%:  asigurare incheiata cu Porsche Asigurari, durata contractuala minima de 24 luni. 

*Conditii de acordare Bonus Financiar 2%: asigurare incheiata cu unul dintre colaboratorii Porsche Finance Group (Uniqa, Generali Asigurari, Allianz-Tiriac Asigurari, Omniasig), durata contractuala minima de 24 luni. 

Consilierii de vanzari va asteapta in showroom pentru oferte personalizate.

 Suna acum la 021-318.76.50 sau scrie-ne pe vanzari@bradytrade.ro..

 

Model Skoda:

Va rugam introduceti datele de contact:

* - campuri obligatorii pentru trimiterea formularului

Mesajul a fost trimis cu success!

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă