Brady-Skoda - sponsor la ViaSport 2014

Brady-Skoda - sponsor la ViaSport 2014

Dealerul Škoda, Brady Auto Center, te invita in urmatoarele 3 weekenduri la miscare in mijlocul capitalei. Pentru ca sportul te face sa te simti bine!

Bulevadul Kiseleff se inchide circulatiei si se transforma intr-un spatiu imens de joaca in aer liber, fara taxa de intrare si cu spatiu liber de miscare pentru toata lumea.
Bucurestenii activi, de toate varstele, au acum ocazia de a practica sportul preferat chiar in inima Capitalei: baschet, badminton, fotbal, handbal, karate, yoga, kangoo jumps, alpinism sau sah.
Programul incepe in fiecare vineri de la ora 22:00 si se incheie duminica, la ora 13:00.
 
Deci, STOP trafic! START joc! Hai cu noi la ViaSport!
De ce?
  • Ca sa ne distram si sa ne simtim bine
  • Ca sa practicam sportul care ne place
  • Ca sa socializam
  • Ca sa petrecem activ un weekend relaxant
  • Ca sa fim liberi de restrictii de circulatie

La ViaSport 2014, Brady vine cu motoarele ambalate si te provoaca la concursuri cu premii.

 
Vino cu mic si mare sa arunci la cos si ai ocazia sa castigi premii constand in mingi de baschet si alte obiecte promotionale Škoda, Porsche Finance Group si Castrol oferite de Brady!
 
Concursurile se vor desfasura in fiecare sambata in jurul orei 11 (pentru juniori) si orei 19 (pentru majori). In cazul in care vremea nu tine cu noi, acestea se reprogrameaza pentru o alta ora, mai insorita, din acelasi weekend.
 
Iar daca nu ai timp sa treci pe la showroomul Škoda-Brady din Bd. Iuliu Maniu 291, in urmatoarele 3 weekenduri, la ViaSport, vei avea ocazia de a afla informatii utile si de a testa modele noi Škoda intr-un test-drive programat sambata, intre orele 11 si 13.

skoda-sport-brady
 
Pentru ca Brady e prietenul masinii tale.
       
Pentru noutati, te asteptam pe situl bradytrade.ro sau pe facebook.com/Skoda.Romania.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Activitatile sportive ocupa un loc important in strategia de sponsorizare Škoda-Auto in lume.
Pe plan local, Brady Auto Center, dealer autorizat Škoda si Das WeltAuto & Service autorizat Škoda si Volkswagen din Cartierul Militari sprijina sportul si promoveaza un stil de viata sanatos si activ prin sponsorizarea unor evenimente sportive cum sunt Škoda Vello Chalenge.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă