Brady - Skoda sustine cultura urbana

Brady - Skoda sustine cultura urbana

SKODA Citigo de la Brady este masina festivalului urban “Femei pe Matasari” ce se desfasoara in acest weekend (6-7-8 iunie 2014), pe strada omonima din Bucuresti.

Acest festival urban a pornit la initiativa Asociatiei Beneva, ce isi propune ca prin proiecte educationale, sociale si culturale, sa ofere o nota aparte acestei zone din Bucuresti, numita odinioara Mahalaua Matasari.

Festivalul se va deschide in aceasta seara prin povesti despre Bucurestiul Interbelic, muzica live si arta, urmand apoi doua zile pline de culoare, in care participantii se vor bucura de un décor urban cu totul diferit.

Editia din acest an marcheaza SCHIMBAREA femeii, fiind dedicata unui simbol feminin romanesc apreciat de noi toti – Maria Tanase. Astfel, tematica balciului anilor 1900 cu influente urbane contemporane, contureaza un peisaj special, in care femeile puternice de pretutindeni sunt in centrul atentiei.

Asemeni unei fete frumoase si puternice, SKODA Citigo este un model auto mic si cochet, destinat femeilor din mediul urban, active si pline de viata.

Designul simpatic si dimensiunile compacte ale modelului Citigo il fac alegerea excelenta pentru traficul intens din oras.

Asa cum sugereaza si numele, SKODA Citigo se simte ca acasa in orase si pe strazi aglomerate. In acest decor el ofera dexteritate, combinata cu mult spatiu interior, sofisticare tehnica si, mai presus de toate, un design matur.

Pentru ca SKODA sustine cultura, va invitam sa ne bucuram impreuna de arta, cultura, filme, workshop-uri, parade, concursuri, sedinte foto si multe alte activitati interesante in cadrul festivalului urban Femei pe Matasari.

skoda-citigo-sponsor-cultura

 

Pentru detalii si informatii suplimentare, va rugam contactati departamentul de Marketing Brady.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă