Brady Velo Team la Skoda Velo Challenge

Brady Velo Team la Skoda Velo Challenge

Echipa Brady participa si la editia 4 a SKODA Velo Challenge

Škoda Velo Challenge premiaza cea mai in forma companie din fiecare industrie

Cu o traditie de peste 10 ani in sprijinul ciclismului la nivel international, Škoda este partener principal al primei competitii de ciclism din Romania adresata in exclusivitate companiilor: SKODA Velo Challenge. Competitia va avea loc sambata, 14 iunie 2014, incepand cu ora 9, pe un traseu de 10 km din padurea Baneasa.

Škoda Velo Challenge este un eveniment de ciclism pentru amatori dedicat companiilor, in care angajatii acestora se pot intrece intr-o competitie de mountain-biking.

Echipele format au cate patru concurenti, iar fiecare membru din echipa trebuie sa parcurga traseul de cca 10 km prin padurea Baneasa. Companiile pot intra in cursa cu mai multe echipe de ciclism, iar sansele de a castiga Cupa Škoda Velo Challenge, oferita celei mai rapide echipe din fiecare categorie, cresc proportional.

Inscrierile pentru competitie au inceput deja pe www.facebook.com/Škoda.Velo.Challenge.

Premiile pentru echipele din competitie ce vor urca pe podium constau in biciclete, echipamente si accesorii de ciclism, precum si o serie de excursii de weekend alaturi de Yeti, primul SUV de la Škoda.

Totodata, in cadrul evenimentului, va avea loc Velo Expo, un targ cu expunere si vanzare de biciclete, echipamente, accesorii si nutritie de ciclism si outdoors. Festivitatea de decernare a premiilor va fi urmata de o petrecere Velo Party pentru biciclisti cu muzica buna si distractie maxima. Accesul la Velo Expo si Velo Party va fi gratuit.

Škoda Yeti este masina oficiala a competitiei Škoda Velo Challenge. Primul SUV de la Skoda, modelul Yeti este pregatit sa faca fata provocarilor in oras si off-road, dar si sa va depaseasca asteptarile. Mai multe informatii despre SKODA Yeti fecelift gasiti aici.

Škoda sprijina ciclismul la nivel international inca din 2004, initiativa ce face parte din directia strategica a brandului. Compania este unul din partenerii principali ai competitiilor renumite de ciclism precum Tour de France, Giro d‘Italia, Tour de Suisse, Tour de Normandie si Road World Championship, organizate de catre Federatia Internationala de Ciclism (UCI).

Pentru mai multe detalii si poze de la editiile anterioare SKODA Velo Challenge, puteti contacta departamentul de Marketing Brady.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă