Centura de siguranta Skoda pentru caini

Centura de siguranta Skoda pentru caini

Brady este primul dealer ŠKODA care ofera acum accesorii practice pentru posesorii de caini care isi iau animalele preferate cu ei la drum.

Gama de accesorii originale SKODA cuprinde totul de la centuri de siguranta pana la saltele si grilaje speciale.
Fie ca e vorba de om sau de un animal – siguranta pasagerilor reprezinta o prioritate pentru marca Skoda!
Daca aveti un catel pe bancheta din spate, centura de siguranta pentru catei este un accesoriu indispensabil in cazul unui accident rutier, cand animalul poate fi aruncat in fata, ceea ce poate fi foarte periculos atat pentru animalul de companie cat si pentru pasagerii din fata.
Centura de siguranta previne si deplasarea cainelui pe bancheta din spate, un factor de distragere a atentiei pentru sofer.
Aceste centuri de siguranta pentru caini se vand in 4 variante de marimi in functie de dimensiunea patrupedului: de la S (pentru caini cu greutate de aprox. 15 kg) la XL (pentru caini cu greutate de peste 50 kg). Accesoriul are si un aspect practic si anume ca poate fi folosit si ca o lesa pentru caine.
Pretul centurii de siguranta pentru catei, originala Škoda, variaza intre 362 lei si 574 lei, in functie de marime.
Daca patrupedul familiei sta asezat pe bancheta din spate, prelata de protectie va mentine curata tapiteria autoturismului Skoda.
Fie ca sunteti intr-o ŠKODA Citigo sau in Noua ŠKODA Superb, aceasta prelata este suficient de mare sa acopere intreaga bancheta din spate (inclusiv podeaua). Materialul acestei prelate este rezistent la apa si foarte usor de spalat. Are si o parte abraziva care creste siguranta animalului de companie cand masina e in miscare. Prelata se poate prinde usor cu niste carlige si elemente de fixare atasate de tetierele din fata si spate.
Multi iubitori de animale apreciaza spatiul si functionalitatea modelelor ŠKODA.
Grilajul de delimitare bagaje din portbagaj, disponibil pentru modelele SKODA Fabia, Octavia si Superb permite animalului de companie sa stea in siguranta chiar si in portbagaj. Acest accesoriu imparte practic portbagajul in 2 sectiuni: una pentru catel si alta pentru bagaje. Un aspect practic si sigur, deopotriva.
Acest lucru este valabil si pentru grila portbagaj, special creata pe tiparul modelelor ŠKODA Fabia si Superb. Este vorba de o grila verticala, pozitionata exact in spatele tetierelor din spate, care previne catararea patrupedului din portbagaj pe bancheta din spate. Aceasta solutie ofera soferului o vizibiltate buna datorita designului transparent al grilajului.
Pentru a mentine portbagajul cat mai curat posibil, chiar si cand animalele de companie s-au jucat afara, toate modelele ŠKODA sunt prevazute cu saltelute protectoare, pe diverse dimensiuni. De exemplu, salteaua din cauciuc este croita special sa se potriveasca pe podeaua portbagajului si nu trebuie securizata. Aceasta saltea poate fi usor indepartata si spalata, cand e necesar.
Gama de accesorii originale SKODA include si o captuseala protectoare din plastic pentru portbagaj.
Modele ŠKODA Rapid, Rapid Spaceback, Yeti si Octavia and Octavia Estate poti fi  dotate, la cerere, si cu o prelate cu dubla-fata pentru portbagaj. O parte e din material de covor,  iar cealalta parte e dintr-un material rezistent la apa si murdarie. In cazul in care calatoriti cu niste patrupezi plini de noroi, pur si simplu folositi partea usor de spalat.
Pur si simplu inteligent!
Pentru ca merita sa ne bucuram de toti membri familiei.

Informaţii suplimentare va ofera cu placere:
Carmen Liebert
Marketing Manager Brady Auto Center
Tel: + 40 21 3187650 / Mobil: + 40 0722.15.28.17
E-mail: carmenliebert@bradytrade.ro
www.bradytrade.ro

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă