Happy Hours la Service BRADY

Happy Hours la Service BRADY

 

Pentru ca dam valoare timpului tau, la Service Brady gasesti un program prelungit. De Luni pana Vineri in intervalul 07:00-21:00 si Sambata in intervalul 08:00-14:00 iti sta la dispozitie cu servicii si consiliere de incredere. Personalul calificat iti ofera suportul necesar in solutionarea cu profesionalism a oricarei intervantii.

De Luni pana Vineri in intervalul orar 16:00-19:00 (HAPPY HOURS) beneficiezi de preturi speciale la lucrarile in service.

Prin oferta HAPPY HOURS poti beneficia de 10% discount la manopera.

Pentru a profita de aceasta oferta este necesar sa faci o programare prealabila la numar de telefon 021-318.76.50 sau sa completezi formularul de mai jos.

*Oferta valabila pentru autoturismele fabricate inainte de anul 2017

Datele de identificare ale autovehiculului dvs:

Va rugam introduceti datele de contact:

* - campuri obligatorii pentru trimiterea formularului

Mesajul a fost trimis cu success!

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă