Igienizare + Inlocuire filtru polen

Igienizare + Inlocuire filtru polen

 

Calitatea aerului respirat, chiar si din masina este esentiala!

 

Pentru sanatatea pasagerilor este vital ca aerul din habitaclu sa fie curat. De aceea se recomanda igienizarea periodica a instalatiei de climatizare, cel putin odata pe an!

Iginiezare + purificare ac - 160 lei

Inlocuire filtru polen -  de la 181 lei 

 

*Preturile includ TVA

 

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă