Importanta accesoriilor auto

Importanta accesoriilor auto

Accesoriile auto - o necesitate in vacanta de vara!

Vara este anotimpul concediilor, iar siguranta si confortul pasagerilor sunt cele mai importante aspecte atunci cand plecam la drum.

Cand vine vorba de siguranta, cele mai importante sunt anvelopele de vara. Aceste anvelope, fiind singurele zone de contact pe care autovehiculul le are cu suprafata carosabila, astfel ca toate manevrele efectuate la volanul unui vehicul (tractiunea, franarea si virarea) depind de anvelope.

Recomandarea specialistilor Brady este sa verificati presiunea acestora (inclusiv pentru roata de rezerva) la fiecare doua saptamani. Daca suspectati existenta vreunei deteriorari, anvelopa trebuie inspectata de catre un specialist.

Un alt accesoriu destul de util atunci cand pe bancheta din spate transportati un copil este oglinda de supraveghere copil, care va ofera o mai buna vizibilitate in ceea ce priveste monitorizarea micilor pasageri. Tot pentru ei, puteti alege protectii pentru centurile de siguranta, care, pe langa faptul ca sunt utile, sunt accesorii colorate si foarte apreciate de catre cei mici de mai multe tipuri, fiind adaptate in functia de varsta si greutatea celor mici.

In plus, soferii au obligatia sa se asigure ca, pe timpul conducerii vehiculului, minorii poarta centurile de siguranta sau sunt transportati in dispozitive de fixare in scaune pentru copii omologate. Este vorba despre scaune speciale prevazute cu sisteme de fixare si asigurare concepute pentru confortul si siguranta celor mici. Scaunelele se fixeaza de bancheta din spate, cu ajutorul unor centuri speciale sau a celei de siguranta a masinii.

Cand avem multe obiecte in portbagaj, un set de plase speciale pentru portbagaj este cea mai buna solutie, iar daca dorim sa transportam bicicleta, suportul de aluminiu pentru barele transversale este foarte practic, mai ales ca proprietatile de condus ale masinii nu sunt afectate.

Si de ce nu, pentru cei cu bagaje multe, o cutie pentru bagaje ofera spatiu de depozitare suplimentar, fara a afecta gradul de confort al pasagerilor (in varianta de 340l sau 460l).

Alte accesorii pe care le puteti lua in masina in aceasta vara sunt: cutia frigorifica, ce va mentine alimentele reci pe perioada calatoriei, cosul de gunoi atat de util cand vrem sa pastram curatenia in masina sau un umeras pentru haine.

Sa nu uitam ca accesoriile nu sunt un moft pe care ni-l satisfacem odata cu venirea vacantei de vara, ci o necesitate, un element de siguranta auto care ne asigura un confort suplimentar si bucuria de a conduce un autoturism de incredere. De aceea, specialistii auto Brady recomanda sa va accesorizati masina cu produse de sezon, placute si utile in acelasi timp.

Consultati si oferta de accesorii de vara SKODA si VW la Brady!

Pentru ca Brady e prietenul masinii tale.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă