Inscriere RABLA 2019

Inscriere RABLA 2019

 Programul RABLA continua si in 2019...

Inscrie-te din timp pentru a profita de toate beneficiile!

 

Iti doresti un autovehicul nou? Inscrie-te accesand formularul de mai jos si fii primul care afla ofertele din gama SKODA!  

Pentru o masina veche (mai veche de 8 ani de zile) predata la Remat in vederea achizitionarii unui autovehicul nou, vei primi de la stat un voucher in valoare de 6.500 Lei. 

Acte necesare programul Rabla 2019:

  • actul de identitate al solicitantului şi după caz, al proprietarului rablei care a cedat prima de casare;

certificatul de înmatriculare al autoturismului uzat, în original şi copie legalizată;

  • cartea de identitate a autovehiculului uzat, în original şi copie legalizată;

certificatul de atestare fiscală (în original), din care rezultă că nu există restanţe către bugetul local, emis de către autoritatea publică locală (primărie); în cazul cesiunii primei de casare, este necesar şi un certificat de atestare fiscală emis pentru proprietar;

  • declaraţie pe proprie răspundere, prin care solicitantul se angajează să cumpere o maşina nouă de la dealer.

Model Skoda:

Va rugam introduceti datele de contact:

Mesajul a fost trimis cu success!

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă