Oferta Igienizare + Purificare AC

Oferta Igienizare + Purificare AC

 

Calitatea aerului respirat, chiar si din masina este esentiala!

 

Pentru sanatatea pasagerilor este vital ca aerul din habitaclu sa fie curat. De aceea se recomanda igienizarea periodica a instalatiei de climatizare, cel putin odata pe an!

Orice sistem de aer conditionat, inclusiv cel din interiorul unei masini, determina, inevitabil, aparitia diverselor forme de bacterii si germeni. Consecinta imediata o reprezinta aparitia unor mirosuri neplacute si, in cazuri extreme, inclusiv probleme ale sistemului respirator si / sau reactii alergice. 

Pentru a evita aceste neplaceri, este esentiala intretinerea corecta a instalatiei de aer conditionat a masinii. Acest lucru implica, in primul rand, igienizarea acesteia si, bineinteles, efectuarea acestuia intr-un mod profesionist, folosind produse specifice.

Programeaza-te completand formularul de mai jos sau suna la 021-318.76.50.

Datele de identificare ale autovehiculului dvs:

Va rugam introduceti datele de contact:

* - campuri obligatorii pentru trimiterea formularului

Mesajul a fost trimis cu success!

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă