NOU! Receptie Service Mobila a autoturismului la Brady Auto Center

NOU! Receptie Service Mobila a autoturismului la Brady Auto Center

Receptia autovehiculelor in service se face ACUM la Brady Auto Center cu ajutorul tabletelor!

Atat nevoia clientilor cat si dorinta de a mentinte standardele de lucru in service la cel mai ridicat nivel au contribuit la ideea de a implementa cea mai noua aplicatie pentru service auto: MSA (Mobile Service Application.

De acum inainte, la Brady Auto Center, receptia autovehiculelor se va face cu ajutorul tabletelor. Aceasta tehnologie de ultima generatie are urmatoarele AVANTAJE:

  • Administrarea transparenta si directa asupra starii autoturismului si ofertarea directa;
  • Interfata prietenoasa, usor de utilizat;
  • Eficientizarea Receptiei Directe;
  • Verificarea rapida a disponibilitatii pieselor de schimb si a preturilor exacte;
  • Transmiterea comenzii si a ofertei direct pe mail catre client;

VINO LA SERVICE BRADY SA DESCOPERI DIFERENTA!

 

Programare Service

 

 


S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă