Noua ŠKODA KODIAQ RS- Design interior

Noua ŠKODA KODIAQ RS- Design interior

KODIAQ RS cu tapiţerie Alcantara, cu cusături contrastante diamond-cross pe scaune şi pe panourile uşilor 

Cel mai sportiv KODIAQ oferă spaţiu din plin, plus un pronunțat caracter practic

SUV-ul ultra-sportiv va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris din 2018.

Mladá Boleslav, 25 septembrie 2018 – ŠKODA KODIAQ RS este noul model sportiv, poziţionat în vârful gamei mărcii auto ceheşti. Peste doar o săptămână, SUV-ul ultra-sportiv va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris din 2018. Cel mai nou model al familiei ŠKODA RS îmbină sportivitatea cu spaţiul interior mare şi flexibil, la care se adaugă şi caracterul practic specific tuturor modelelor acestui fabricant auto din Cehia.

 

Scaunele sport cu tetierele integrate, oferite ca dotare standard pentru ŠKODA KODIAQ RS, au şezutul şi spătarul îmbrăcate în Alcantara: un material frecvent utilizat în motorsport. Cusăturile contrastante şi detaliile roşii, plus Alcantara perforată creează accente vizuale aparte. Secţiunile laterale ale scaunelor sunt acoperite cu piele carbon şi, la fel ca detaliile cotierei centrale şi a cotierelor de pe portiere, sunt rafinate cu cusături decorative roşii.

 

Volanul sport cu cusături contrastante roşii şi cu noua emblemă RS.

Volanul sport multifuncţional este decorat cu emblema RS, dar şi cu cusături contrastante roşii. Pe panourile uşilor sunt aplicate detalii din Alcantara, dar aici, modelul distinctiv, diamond-cross, este accentuat de cusături negre. Planşa de instrumente cu finisaje de carbon, plafonul interior capitonat cu negru şi pedalierul din oţel inoxidabil desăvârşesc designul sportiv al modelului ŠKODA KODIAQ RS. Şi bineînţeles că acest SUV ultra-performant păstrează şi calităţile deja consacrate ale gamei KODIAQ: spaţiu din plin pentru cinci sau şapte persoane, un portbagaj mare şi dotările şi funcțiile Simply Clever, specifice modelelor ŠKODA. 

 

Noua ŠKODA KODIAQ RS: sportivitate, confort la utilizarea în cotidian şi spaţiu generos

 

Scaunele sport ale noului SUV ultra-sportiv sunt acoperite cu Alcantara perforată şi cu piele carbon cu cusături contrastante roşii.

 

Noua ŠKODA KODIAQ RS: sportivitate, confort la utilizarea în cotidian şi spaţiu generos.

 

 

Volanul sport multifuncţional şi cotierele sunt, de asemenea, rafinate cu cusături decorative roşii, dar şi cu detalii sportive de carbon.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă