Noul Superb Combi la SA de la Frankfurt

Noul Superb Combi la SA de la Frankfurt

Pasiunea ŠKODA pentru designul expresiv si noile versiuni de modele vor fi prezentate lumii la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an (IAA). Un highlight special la salonul auto IAA (15 - 27 septembrie 2015) va fi noua ŠKODA Superb Combi. Facandu-si pentru prima data aparitia la un salon auto international, modelul combi de clasa medie imbina designul expresiv si tehnologia de ultima ora cu interiorul extrem de incapator.

Publicul va avea totodata posibilitatea sa priveasca mai indeaproape noua ŠKODA Superb SportLine - cu design sportiv si ŠKODA Superb GreenLine - versiunea cea mai eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil si cu emisii reduse. ŠKODA Rapid Monte Carlo si ŠKODA Rapid Spaceback isi vor face de asemenea debutul la prezentare, subliniind pasiunea marcii pentru precizie, alaturi de puternica ŠKODA Octavia RS 230 si ŠKODA Fabia R5 Combi.

La doar cateva luni dupa succesul lansarii pe piata a noii versiuni limuzina a modelului Superb, ŠKODA va prezenta la Frankfurt versiunea Combi a navei - amiral, pentru prima oara la un Salon Auto International. Intocmai ca si versiunea limuzina, ŠKODA Superb Combi a atins un nou si impresionant nivel de tehnologie si design. „ŠKODA intentioneaza sa creasca in continuare, punand din ce in ce mai mult accentul pe emotie, alaturi de valorile esentiale ale brand-ului, ce privesc spatiul si functionalitatea”, explica  Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland - CEO ŠKODA. Noua ŠKODA Superb Combi reprezinta incununarea obiectivului nostru de a oferi combinatia perfecta dintre estetica si functionalitate in segmentul auto de clasa medie.

Noua ŠKODA Superb Combi transforma in mod impresionant designul expresiv al versiunii limuzina in caroseria unei versiuni combi de clasa medie, dinamica si eleganta. Bazata pe inovativa tehnologie MQB, acest „numar de echilibristica” a facut posibila inzestrarea modelului cu cel mai incapator interior din segmentul sau. Acest fapt este valabil atat in privinta interiorului sau neobisnuit de spatios, cat si in privinta portbagajului.  Capacitatea de incarcare totala a portbagajului este de aproape 2.000 de litri - o dimensiune care regaseste altfel doar la segmentul auto mediu superior.

Noua ŠKODA Superb Combi a atins un nivel absolut nou de Confort. Un highlight deosebit este sistemul de control adaptiv al sasiului (DCC), inclusiv functia de selectare a modului de condus - Driving Mode Select. Exista sisteme noi de aer conditionat, incluzand pentru prima oara noul sistem de climatizare cu reglaj pe trei zone, trapa panoramica cu actionare electrica, incalzire stationara, scaune incalzite, senzor luminos de ploaie, parbriz incalzit fara fire si duze incalzite pentru sistemul de spalare a parbrizului. Hayonul cu actionare electrica poate fi deschis miscand piciorul sub partea posterioara a masinii. Noile sisteme faciliteaza mai mult decat oricand manevrele de accesare a locurilor de parcare, precum  si de iesire de pe acestea. O alta caracteristica extraordinara este includerea unei umbrele in fiecare dintre portierele din fata.

Totodata, ŠKODA Superb Combi da dovada de o calitate superioara in privinta conectivitatii. Noile sisteme de infotainment se conecteaza automat la multe modele de smartphone-uri, astfel incat aplicatiile selectate pot fi utilizate pe display-ul automobilului. Datele autovehiculului pot fi accesate prin utilizarea functiei SmartGate de pe dispozitivul mobil. Cu acces la internet de mare viteza, noua ŠKODA Superb Combi se transforma intr-un hotspot pe roti. Puteti chiar controla sistemul infotainment de pe bancheta din spate a masinii, utilizand aplicatia ŠKODA Media Command.

Niciun compromis - acesta este motto-ul atunci cand vine vorba de siguranta. Noua ŠKODA Superb Combi este dotata cu toate sistemele de asistenta care se regasesc la noua ŠKODA Superb versiunea limuzina. Instalata ca si dotare standard in toate tarile UE, modelul ofera Front Assist (monitorizarea traficului din fata) cu sistemul de franare de urgenta City, sistemul de franare Multi-Collision Brake (integrat in ESC), sistemul electronic de monitorizare a presiunii din pneuri, diferentialul blocabil electronic (EDL) cu functia extinsa XDS+ si sapte airbag-uri.  Printre celelalte optiuni disponibile se numara Adaptive Cruise Control (control automat distanta), Crew Protect Assist (protectia proactiva a pasagerilor), Lane Assistant (asistent pentru mentinerea benzii de rulare), Traffic Jam Assist (asistent in blocajele din trafic), Blind Spot Detect (monitorizare unghi mort), Rear Traffic Alert (alerta la traficul din spate), Emergency Assist (masina se opreste in caz de urgenta), Driver Alert (detector oboseala), Speedlimiter (limitator de viteza), Travel Assist (identificarea indicatoarelor de circulatie) si Hill-Hold Control (asistența soferilor la demararea din rampa). Sunt de asemenea disponibile: functia de mascare a luminilor de drum (Smart Light Assist), functia Light Assist – controlul automat al luminilor de drum, functia de iluminare adaptiva AFS (Adaptive Frontlight System).

Noua ŠKODA Superb Combi se bucura de un consum de combustibil si valori de emisii imbunatatite la un nivel record. Noul model consuma si emite cu pana la 30% mai putin combustibil, respectiv CO2 in comparatie cu modelul predecesor, in timp ce puterea motorului a crescut cu pana la 20%. Tractiunea integrala este disponibila in combinatie cu patru dintre motoarele din gama.

Pentru mai multe detalii si poze, va puteti adresa departamentului de marketing Brady.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă