Noul SUV de la SKODA VisionS

Noul SUV de la SKODA VisionS

ŠKODA isi prezinta noul limbaj de design modern pentru segmentul SUV. Marca isi va expune noul show-car - ŠKODA VisionS - la Salonul Auto International de la Geneva din 2016, dand cateva indicii cu privire la modul in care ar putea arata SUV-ul viitor de la ŠKODA.

Designul prezinta un echilibru excelent intre estetica, putere si functionalitate. In ultimii ani, ŠKODA si-a reinnoit complet si si-a extins gama de modele. Urmatoarea faza va presupune largirea gamei in segmentul SUV.

ŠKODA si-a dezvaluit noul limbaj de design in 2014, prezentand studiul VisionC. Marca transfera acum acest limbaj in segmentul SUV. VisionS (‘S’ vine de la SUV) prezinta cum ar putea arata SUV-ul viitor al marcii, care va fi mai mare decat modelul de succes ŠKODA Yeti: avand o lungime de 4,70 metri si o latime de 1,91 metri, show-car-ul cu o inaltime de 1,68 metri este o prezenta puternica pe sosele. La interior, s-a recreat interiorul sau mare clasic, care a facut marca atat de populara: modelul ŠKODA VisionS dispune de trei randuri de scaune, oferind un spatiu generos pentru șase pasageri.

Designul exterior al conceptului ŠKODA VisionS reflecta noua abordare emotionala a marcii: toate muchiile si liniile sunt clare, precise si ascutite; elementele de design cristaline accentueaza exteriorul. Interferenta dintre lumini si umbre creeaza efecte pline de forta pe suprafetele marcante si totodata rafinate.

Capota motorului beneficiaza de utilizarea creativa a materialelor plastice, contururile curgand spre emblema marcii. Grila lata a radiatorului si cele patru faruri conice cu LED, cu pozitie inalta, definesc partea frontala a show-car-ului, accentuand caracterul de SUV al automobilului. Emblema si lamelele verticale ale grilei sunt marcate de elemente cristaline - tributul adus de ŠKODA artei cehesti a prelucrarii cristalului.
Profilul ilustreaza de asemenea caracterul puternic al SUV-ului ŠKODA VisionS. Asa-numita linie Tornado este taioasa, fiind trasata pe intreaga lungime a caroseriei. Pasajele rotilor sunt angulare, subliniind caracterul off-road. Conturul superior al "umerilor" formeaza o nisa profunda deasupra pragurilor. Linia abrupta a plafonului, cu eleronul mare si partea din spate retrasa, accelereaza show-car-ul chiar si atunci cand acesta sta pe loc.

Partea din spate a modelului ŠKODA’s VisionS are un design sculptural. Cadrul marcant al difuzorului cuprinde terminatiile mari ale sistemului de evacuare, conferind acestui SUV mare o prestanta puternica pe sosea. Emblema ŠKODA si blocurile optice spate aplatizate cu carcase cristaline cu design dinamic sunt asezate direct sub luneta cu pozitie joasa. Grafica literei C, caracteristica marcii ŠKODA, incepe cu blocurile optice spate si se continua cu suprafetele reflectoare aplatizate din bara de protectie.

Pentru mai multe detalii, puteti contacta departamentul de marketing Brady.


S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă