Oferta de vara

Oferta de vara

 30% reducere la piese si manopera promotionala la pachetele de service.

 

 - Schimb lamele stergatoare parbriz - de la 115 Lei

 - Schimb placute frana fata - de la 285 Lei

 - Schimb ulei motor - de la 285 Lei

 - Inspectie service - de la 345 Lei

 

* Preturile si reducerile sunt recomandate, difera in functie de model si motorizare si includ TVA, manopera si piesele la schimb.

Oferta este valabila pana la 31.12.2019, pentru automobilele SKODA din 2014 sau anterior.

Datele de identificare ale autovehiculului dvs:

Va rugam introduceti datele de contact:

Mesajul a fost trimis cu success!

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă