Pachete service Volkswagen

Pachete service Volkswagen

20% REDUCERE LA PIESE SI MANOPERA PROMOTIONALA LA PACHETELE DE INTRETINERE PENTRU AUTOMOBILELE CARE AU IMPLINIT 2 ANI

Schimb lamele stergatoare parbriz - de la 206 lei

Schimb ulei motor - de la 374 lei

Inspectie service - de la 433 lei


*Preturile si reducerile sunt recomandate, difera in functie de model si motorizare si includ TVA, manopera si piesele de schimb.

*Oferta valabila pana la 31.12.2019 pentru automobilele Volkswagen din 2015-2016. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

Datele de identificare ale autovehiculului dvs:

Va rugam introduceti datele de contact:

Mesajul a fost trimis cu success!

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă