Premiu de design pentru Noua SKODA Fabia

Premiu de design pentru Noua SKODA Fabia

Prestigiosul premiu acordat noului model ŠKODA Fabia: automobilul compact cu un design complet nou a primit mult ravnita distinctie ‘Red Dot Award’ pentru extraordinarul sau design. ‘Red Dot Award’ este acordat anual de un juriu format din experti internationali de varf. Cu cele 4.928 de inscrieri de la 1.994 de participanti din 56 de tari, doar de anul acesta, ‘Red Dot Award: Product Design’ este unul dintre cele mai mari competitii, care beneficiaza de cea mai puternica recunoastere la nivel international. A treia generatie ŠKODA Fabia este acum a opta gama de modele ŠKODA care a primit aceasta distinctie.

Designul complet nou si marcat de o puternica incarcatura emotionala a incantat juratii. Cu acest design mai "ascutit", populara masina compacta este mai sportiva, distinctiva si expresiva decat modelul anterior si dispune de proporții echilibrate, forme cristaline si muchii ascutite. Noua ŠKODA Fabia este o compacta tinereasca, cu un caracter puternic, marcata de pasiune, moderna si cu vaste posibilitati de personalizare. Aceasta ŠKODA Fabia este de asemenea prima ŠKODA din productia de serie care prezinta elemente ale show-car-ului ŠKODA VisionC.

Noul limbaj de design al marcii ŠKODA a convins si juriul Red Dot Award. Noua Fabia a fost supusa unei examinari detaliate, realizate de un juriu format din 38 de experti, profesori de design, designeri si jurnalisti, provenind din 25 de tari. Acestia au evaluat designul automobilului in baza unor criterii de evaluare atent selectate, precum gradul de inovatie, caracterul functional, ergonomia si fiabilitatea. Compatibilitatea ecologica si claritatea functiilor au fost de asemenea incluse in evaluarea generala.

“Noua Fabia este mai dinamica si are un caracter mai puternic ca niciodata si este Fabia cu cel mai emotional caracter de pana acum,” a declarat Jozef Kabaň, Designerul Principal de la ŠKODA. "Suntem incantati ca noul limbaj de design a castigat expertii si clientii deopotriva. Castigarea premiului Red Dot confirma ca ne aflam pe pista potrivita in dezvoltarea limbajului de design al marcii ŠKODA.”   

Alaturi de design, noua ŠKODA Fabia defineste, si in privinta tehnologiei si a functionalitatii, noi standarde in segmentul din care face parte. Compacta este deosebit de prietenoasa cu mediul si dispune de tehnologii de varf provenite din clasele auto superioare. ŠKODA este bine-cunoscuta pentru spatiul peste medie oferit, iar acest model nu reprezinta o exceptie, avand cel mai mare portbagaj din clasa compacta si oferind utilitate practica la cel mai inalt nivel, cu pana la 19 solutii ‘Simply Clever’.  

Combinatia optima de emotional si functional a cucerit piata: in primele luni ale anului 2015, livrarile modelului Fabia au crescut cu 11,7% in Europa de Vest si cu 32,7% in Europa Centrala.

Este a opta oara cand ŠKODA primeste Red Dot Award. Primul model al marcii care a castigat premiul a fost ŠKODA Octavia Combi (break) in 2006. In 2007, mult ravnita dovada a calitatii a fost acordata modelului ŠKODA Roomster, iar in 2008, premiul a fost cucerit de a doua generatie ŠKODA Fabia. In 2010, doua modele au obtinut premiul Red Dot: ŠKODA Yeti si ŠKODA Superb Combi (break). In 2013, premiul de design a fost acordat limuzinei compacte ŠKODA Rapid, iar anul trecut, modelului ŠKODA Rapid Spaceback.

programare-drive-test-skoda-brady

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă