Programul Rabla 2016

Programul Rabla 2016

Programul RABLA 2016

Anul trecut ne-am bucurat impreuna de oferte generoase Skoda prin programul REMAT.

Anul acesta, asteptam un buget si mai generos pentru tichetele RABLA 2016.

Va invitam sa urmariti sectiunea noastra de Noutati pentru a va tine la curent cu ultimele informatii si cele mai bune oferte Skoda prin programul REMAT 2016.

Cele mai bune oferte Skoda vin de la Brady!

 

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă