ŠKODA dezvăluie noi detalii ale noului SUV ultra-sportiv: KODIAQ RS

ŠKODA dezvăluie noi detalii ale noului SUV ultra-sportiv: KODIAQ RS

  • Primul SUV RS al mărcii impresionează cu accente negre şi jante din aliaj uşor de 20 de inchi.
  • Spatele este marcat de terminaţiile vizibile ale sistemului de evacuare, precum şi de un reflector trasat pe întreaga lăţime a automobilului
  •  Noul SUV sportiv va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Paris 2018

Oferite de ŠKODA în premieră: jantele din aliaj uşor de 20 de inchi, Xtreme, incluse în dotarea standard

ŠKODA KODIAQ RS este prima ŠKODA care va beneficia de jante din aliaj de 20 de inchi în dotarea standard. Etrierele roşii de pe discurile de frână de 17 inchi sunt clar vizibile, datorită designului jantelor Xtreme. Cu această combinaţie de sportivitate şi putere, SUV-ul cu tracţiune integrală se remarcă în mod evident, ca fiind cel mai distinctiv model din gama ŠKODA.

Noua emblemă RS este, de asemenea, prezentată în premieră pe acest SUV de înaltă performanţă. Înaintea bine-cunoscutelor iniţiale, tronează în continuare litera "V", de la victorie, doar că acum este roşie. Noua culoare simbolizează sportivitatea şi puterea familiei RS. Noua emblemă este aplicată în poziţie proeminente pe noua ŠKODA KODIAQ RS, de exemplu pe grila radiatorului şi pe hayon. Primul SUV RS al mărcii va fi prezentat în premieră în luna octombrie, la Salonul Auto de la Paris 2018.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă