ŠKODA Fabia in Programul Rabla 2019!

ŠKODA Fabia in Programul Rabla 2019!

 

ŠKODA FABIA in programul RABLA 2019!! - de la 10.820 euro tva inclus.

 

Dotari incluse:

- Aer conditionat;

- Oglinzi exterioare electrice si incalzite;

- Radio Radio Blues;

- Scaun sofer reglabil pe inaltime;

- Inchidere centralizata;

 

 

ŠKODA FABIA - mai incisiva, mai supla, mai SMART. Imposibil de trecut cu vederea. Cu noua sa grila a radiatorului, precum si cu designul nou al barelor de protectie din fata si din spate, cu noi faruri, optional cu LED-uri, noua Fabia va fi observata imediat, oriunde isi va face aparitia.

 

CERE ACUM O OFERTA!

Model Skoda:

Va rugam introduceti datele de contact:

Mesajul a fost trimis cu success!

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă