Skoda Green Challenge 2015

Skoda Green Challenge 2015

ŠKODA Green Challenge, cea mai indragita competitie de ciclism tip stafeta pentru echipe din companii, a dat startul celei de-a cincea editii pe 20 iunie 2015, in Padurea Baneasa. Anul acesta, in noul format, ŠKODA Green Challenge a oferit participantilor un program de activitati variate, precum curse de ciclism, alergare si activitati pentru copii.

Cei peste 450 de participanti au concurat in echipe de cate doi sau cate patru membri pentru cursa de ciclism tip stafeta sau individual pentru cursa de alergare. Dintre cei mai curajosi, au participat la cursa de ciclism si alergare pentru echipe formate din doi membri. Cei mici si-au testat indemanarea si atentia si s-au distrat la cursa Junior, desfasurata in zona special amenajata, castigand numeroase premii. La eveniment au participat companii din domenii diferite precum: IT, auto, telecomunicatii, retail, sanatate, FMCG si asigurari.

In aceasta editie, ŠKODA Green Challenge a adus multe surprize, dar si premii atractive pentru echipele care au urcat pe podium: marilor castigatori li s-au acordat autoturisme ŠKODA Yeti pentru un weekend de drive-test, alaturi de vouchere din partea Hervis si Divertiland, baxuri de Green Cola si bere Becks.

“Noul format al competitiei, cu cele 5 probe de concurs, a fost o provocare pentru participanti, dar si o modalitate de a imbina distractia cu activitatile de familie. Ne bucuram ca ajunsi la cea de-a cincea editie a competitiei am avut un numar atat de mare de participanti si ca am reusit sa ne mentinem in topul competitiilor de profil”, a declarat Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager ŠKODA.

ŠKODA Green Challenge este o competitie dedicata atat angajatilor din companii mari si mici, cat si tuturor iubitorilor de sporturi in aer liber. Organizata ca o competitie de tip stafeta, concurentii se pot inscrie la cursa de ciclism in echipe de cate doi sau patru membri in care fiecare parcurge 10 kilometri prin padurea Baneasa. De asemenea, se pot inscrie si individual pentru proba de alergare, dar si in echipe de cate doi membri, pentru proba Bike&Run. Anul acesta, ŠKODA Green Challenge le-a pregatit si celor mici activitati variate si distractive.
Alaturi de organizatorul principal, ŠKODA, evenimentul a atras sponsori, precum Hervis, Becks si Green Cola.

***

Despre ŠKODA si ŠKODA Green Challenge

Škoda sprijina ciclismul la nivel international inca din 2004, initiativa ce face parte din directia strategica a brandului de a se implica in promovarea unui stil de viata sanatos si activ. ŠKODA este recunoscuta la nivel global pentru implicarea in competiţiile sportive, marca avand o legatura speciala cu ciclismul, deoarece inceputurile companiei sunt legate de producţia de biciclete. In anii trecuţi, ŠKODA a sponsorizat competitii renumite de ciclism precum Tour de France, Giro d‘Italia, Tour de Suisse, Tour de Normandie si Road World Championship, organizate de catre Federatia Internationala de Ciclism (UCI).
In Romania, ŠKODA isi propune sa aduca marca mai aproape de comunitatea in crestere a ciclistilor si alergatorilor amatori, motiv pentru care sponsorizeaza o serie de evenimente sportive si pentru care si-a creat si propria competitie - ŠKODA Green Challenge, aflata la a cincea editie in 2015.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă