SKODA KAROQ

SKODA KAROQ

ŠKODA KAROQ 

ŠKODA KAROQ este un SUV compact absolut nou. Designul emoţional şi dinamic cu numeroase elemente cristaline caracterizează limbajul de design al noului SUV ŠKODA. Fiind o adevărată ŠKODA, KAROQ oferă spaţiu excepţional la interior şi în portbagaj, noi sisteme de asistenţă, faruri full-LED şi, pentru prima dată la o ŠKODA, un panou de instrumente digital.

Sunt disponibile cinci variante de motor, cu puteri între 85 kW (115 CP) şi 140 kW (190 CP), dintre care patru sunt noi.Dotări precum sistemul VarioFlex pentru scaunele din spate şi pedala virtuală pentru deschiderea portbagajului fără a fi necesară atingerea hayonului fac parte dintre ideile inteligente implementate pentru noul SUV compact al mărcii.

 

 

SUV-ul compact are o lungime de 4.382 mm, lăţimea de 1.841 mm şi înălţimea de 1.605 mm. Ampatamentul de 2.638 milimetri (versiunea cu tracţiune integrală: 2.630 mm) aşează maşina confortabil pe şosea. Dimensiunile mărite avantajează pasagerii. Spaţiul la picioare este de 68 de milimetri.

Toate modelele mărcii ŠKODA oferă pachete de ansamblu excepţionale. Este valabil şi pentru noul KAROQ. Portbagajului are capacitatea de 521 litri, cu scaunele din spate în poziţie normală. Cu scaunele din spate rabatate, capacitatea de încărcare creşte la 1.630 litri. În combinaţie cu scaunele spate VarioFlex opţionale, spaţiul portbagajului devine variabil şi poate oferi între 479 şi 588 litri. Scaunele pot fi de asemenea scoase complet, SUV-ul devenind astfel un van cu capacitatea maximă de încărcare de 1.810 litri.

 

Ajutore de încredere: sistemele de asistenţă

ŠKODA KAROQ oferă o gamă complexă de sisteme de asistenţă a şoferului. Noile sisteme pentru confort includ asistentul pentru parcare, Lane Assist şi asistentul pentru blocajele din trafic.  Blind Spot Detect, Front Assist cu funcţia predictivă de monitorizare a pietonilor şi Emergency Assistant au rolul de a spori siguranţa. ŠKODA KAROQ poate tracta remorci cu masa de până la 2 tone. Noul asistent pentru remorcă ajută la deplasarea cu viteză mică în marşarier şi la manevrele strânse.

 Pentru ŠKODA KAROQ sunt disponibile şi alte sisteme de asistenţă care permit menţinerea maşinii la distanţă sigură faţă de vehiculul din faţă, care ajută şoferul să schimbe sau să păstreze banda de rulare sau care ajută la observarea indicatoarelor importante de circulaţie şi asistă manevrele de parcare. Panoul digital de instrumente poate fi programat liber şi este disponibil pentru prima dată la o ŠKODA. La bordul noii ŠKODA KAROQ, afişajele pot fi setate în funcţie de dorinţele individuale ale şoferului.

 

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă