Skoda Karoq

Skoda Karoq

 

Producatorul ceh si-a extins gama de SUV-uri, introducand un nou model, versatilul Skoda Karoq.

Fiind SUV compact, cu o prezenta eleganta si un design puternic emotional, Skoda Karoq ofera solutii de conectivitate unice : este prima Skoda care ofera o functie de control prin gesturi. 

Echiparea include pedala virtuala pentru deschiderea hands-free a portbagajului, numeroase sisteme de asistenta a soferului, si optionalul VarioFlex pentru scaunul din spate. 

 

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă