Skoda Kodiaq in premiera mondiala la Kraftwerk Berlin

Skoda Kodiaq in premiera mondiala la Kraftwerk Berlin

ŠKODA KODIAQ a fost prezentată pentru prima dată publicului în cadrul complexului de evenimente Kraftwerk Berlin.

Mladá Boleslav / Berlin, septembrie 2016 – În seara zilei de joi, 1 septembrie, ŠKODA şi-a lansat primul SUV de talie mare, modelul ŠKODA KODIAQ, la Kraftwerk Berlin. În faţa a aproximativ 800 de invitaţi, inclusiv numeroase celebrităţi şi VIP-uri internaţionale, noul-venit a intrat în luminile reflectoarelor în cadrul unui show coregrafic de amploare. Invitaţii au fost captivaţi atât de producţia spectaculoasă, cât şi de ŠKODA KODIAQ, care îmbină toate bine-cunoscutele calităţi ŠKODA, introducându-le pentru prima dată în segmentul SUV.

Aproximativ 800 de invitaţi, inclusiv jurnalişti şi invitaţi VIP din 31 de ţări, au participat joi la premiera ŠKODA KODIAQ.  Printre numeroasele vedete de cinema, TV şi sport s-au numărat şi Karel Gott – "vocea de aur a Pragăi" – precum şi prezentatorul TV şi radio, cântăreţul şi actorul ceh Leoš Mareš, actriţa poloneză Katarzyna Bujakiewicz, colega ei slovacă Éva ‘Vica’ Kerekes şi cel mai de succes schior slovac, Veronika Velez-Zuzulová. Printre alţii, li s-au alăturat şi starurile germane de film Alina Levshin şi Charly Hübner. În 2012, Levshin a primit premiul ‘Bambi’ pentru rolul principal în filmul ‘Combat Girls’. Hübner, din rolul de inspector de poliţie al serialului poliţist ‘Polizeiruf 110’, a făcut parte din echipa filmului câştigător de Oscar ‘Vieţile altora’, numărându-se printre cei mai iubiţi actori din Germania.

Proiecţiile spectaculoase de lumini au creat un element surpriză de efect. Ursul Kodiak, de pe insula omonimă din faţa coastei sudice a Alaskăi şi căruia noul SUV de la ŠKODA îi datorează numele, a ocupat locul central pe scenă, ca temă recurentă. Ficţiunea şi realitatea s-au îmbinat în mod unic pe parcursul impresionantului spectacol de lumini, desfăşurat sub mottoul „Discover new grounds“. Filmul emoţional redat pe ecranul panoramic cu o lungime de 66 de metri a reprezentat decorul perfect pentru marea apariţie: patru SUV-uri ŠKODA KODIAQ au cucerit scena, încadrându-se perfect în poveştile spuse de proiecţiile de lumini.

Automobilele cu design emoţional au parcurs un "Caleidoscop al vieţii", cu patru teme care au făcut referire la cele patru arii de utilizare ale noului SUV ŠKODA de talie mare: Urban, Outdoor, Sport şi Utilitar. Rampele special instalate, cu înclinaţii de 19,5 grade, au amplificat dinamismul, simbolizând capacitatea ŠKODA KODIAQ de a se deplasa în off-road.

În cadrul premierei mondiale, alături de Preşedintele ŠKODA, Bernhard Maier, membrul Consiliului de Administraţie ŠKODA responsabil pentru Dezvoltare Tehnică, Christian Strube, membrul Consiliului de Administraţie ŠKODA responsabil pentru Vânzări şi Marketing Werner Eichhorn, precum şi designerul-şef al mărcii ŠKODA, Jozef Kabaň, au oferit informaţii exclusive cu privire la dezvoltarea şi designul noii ŠKODA KODIAQ.

În marea finală, melodia ‘Way Of The Wind’, special compusă pentru ŠKODA KODIAQ, i-a mai emoţionat încă o dată pe cei aproximativ 800 de invitaţi. Melodia a fost interpretată în direct de pianistul de renume mondial Balázs Havasi, de Leslie Mandoki şi de fiica sa, Julia Eva. Melodia îi conduce pe ascultători într-un voiaj de descoperire: noi teritorii, aventuri, dorinţa de a călători, dar şi dorinţa de protecţie şi sentimentul de siguranţă - toate acestea fiind reflectate în versurile pline de emoţie ale acestui cântec melodios. Cântecul KODIAQ încorporează astfel cu precizie aspectele care demonstrează numeroasele puncte forte ale SUV-ului de talie mare de la ŠKODA.

Având o lungime de 4,70 m, până la 7 locuri şi cel mai mare portbagaj din clasa sa, ŠKODA KODIAQ este primul SUV de talie mare al producătorului auto ceh. Odată cu începutul anului 2017, cel mai nou model ŠKODA va porni la drum încorporând toate punctele forte ale mărcii: un design cu un caracter puternic, spaţiu interior extraordinar, inteligenţă practică şi tehnologie inovatoare care altfel poate fi găsită doar în clasele auto superioare. ŠKODA KODIAQ marchează începutul ofensivei SUV globale a mărcii ŠKODA. 

 

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă