Skoda Octavia 5 ani

Skoda Octavia 5 ani

ŠKODA Octavia este de 5 ani alegerea favorita a romanilor.

Octavia este unul dintre modelele de serie cu cel mai mare succes din piata auto.

Istoria modelului a inceput in 1991, atunci cand marca a fost preluata de Grupul Volkswagen. Din 1996 Skoda Octavia a devenit un hit la nivel mondial, si cel mai de succes model ceh, cu peste 5 milioane de unitati vandute.

In Romania, Octavia este cel mai indragit model de import, cu rezultate in continua crestere. 

Vezi video cu Skoda Octavia: 

 

 

  

  

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă