SKODA Rapid in Programul Rabla 2019!

SKODA Rapid in Programul Rabla 2019!

ŠKODA RAPID in programul RABLA 2019!! - de la 11.444 euro tva inclus.

 

Dotari incluse:

- Conexiune GSM cu bluetooth;

- Geamuri electrice fata;

- Jante aliaj usor 15'';

- Oglinzi exterioare electrice si incalzite;

- Radio Swing;

- Scaune fata incalzite;

- Senzori parcare spate;

- Volan multifunctinal imbracat in piele.

 

 

ŠKODA RAPID este un model compact stilat si a fost reinterpretata cu elemente cristaline rafinate. La interior este echiapa cu sisteme de siguranta  si conectivitate de ultima ora. Oricare v-ar fi asteptarile: a sosit momentul sa fie depasite.

CERE ACUM O OFERTA!

Model Skoda:

Va rugam introduceti datele de contact:

Mesajul a fost trimis cu success!

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă