ŠKODA Scala in Programul Rabla 2019!

ŠKODA Scala in Programul Rabla 2019!

 

ŠKODA SCALA in programul RABLA 2019!! - de la 14.055 euro tva inclus.

 

Dotari incluse:

 

- Afisaj Maxi-DOT;

- Conexiune GSM cu Bluetooth;

- Proiectoare de ceata;

- Front Assistant cu protectie pentru pietoni;

- Hold Hill Control;

- Volan multifunctional imbracat in piele;

- Faruri cu tehnologie LED.

 

 

Modelul este inima și sufletul mărcii ŠKODA, încorporează toate punctele forte ale automobilelor producătorului auto ceh și reprezintă fundația succesului mărcii. Compactă de mari dimensiuni, oferă spațiu interior care se numără printre cele mai generoase din segment și aduce în clasa compactă dotările și tehnologia automobilelor de talie medie. 

 

CERE ACUM O OFERTA!

Model Skoda:

Va rugam introduceti datele de contact:

Mesajul a fost trimis cu success!

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă