Škoda Scala - noul model compact

Škoda Scala - noul model compact

ŠKODA SCALA este primul model ŠKODA conceput pe baza platformei A0 MQB a Grupului Volkswagen.

 În stilul caracteristic tuturor modelelor ŠKODA, spaţiul este generos şi flexibil, în ciuda dimensiunilor compacte.

 Motoare TSI şi TDI puternice şi eficiente, toate cu turbosuflantă.

Sisteme de asistenţă din clasele auto superioare, oferind un nivel ridicat de siguranţă în segment.

Mladá Boleslav, 24 octombrie 2018 Caracter nou, tehnologie nouă, nume nou: ŠKODA SCALA este modelul prin care marca din Republica Cehă îşi extinde gama oferită în segmentul popular al automobilelor compacte. Acest model complet nou oferă un nivel ridicat de siguranţă activă şi pasivă, faruri şi blocuri optice spate full-LED, plus spaţiu generos pentru pasageri şi bagaje, plus numeroase dotări Simply Clever. Sunt disponibile cinci motoare cu puteri între 66 kW (90 CP) şi 110 kW (150 CP). Hatchback-ul cu cinci uşi combină designul emoţional, cu un caracter extrem de funcţional, plus conectivitate de ultimă oră. Noua ŠKODA  SCALA transpune în producţia de serie emoţia designului prototipului VISION RS, care a impresionat recent la Salonul Auto de la Paris. Modelul va intra pe piaţă deja în prima jumătate a anului 2019.

  Odată cu SCALA, ŠKODA prezintă noul său limbaj de design exterior şi interior. Acesta este implementat pentru prima dată la un model din producţia de serie şi a atras deja atenţia la Salonul Auto de la Paris, unde a luat forma prototipului VISION RS. Pentru marca cehească de tradiţie, acest model nou însemnă totodată un pas mare înainte în domeniul tehnologiei. Denumirea SCALA, provine din latină şi înseamnă "scară", potrivindu-i-se astfel perfect noului model, căci, cu SCALA, marca ŠKODA a urcat mai multe trepte pe scara dezvoltării. Modelul întruchipează mai multe valori ale mărcii, care pot fi rezumate prin sintagma "ingeniozitate discretă".

O nouă generație de servicii on-line şi sisteme de infotainment situate în vârful segmentului

Look-ul modern al modelului ŠKODA SCALA este completat, pe măsură, de o tehnologie digitală de ultimă oră. Afişajul opţional Virtual Cockpit poate fi configurat în variate moduri şi este disponibil cu un ecran de 10,25 inchi, fiind astfel cel mai mare din segmentul compactelor. Ecranul sistemului de infotainment are o diagonală de 9,2 inchi, ceea ce reprezintă, de asemenea, o valoare de top în segment.

Cinci motoare eficiente şi sistemul opţional de control al şasiului

Motorul 1,0 TSI 70 kW de (95 CP) transmite puterea prin intermediul cutiei de viteze manuale cu 5 trepte. Varianta 1,0 TSI de 85 kW (115 CP) este oferită cu transmisia manuală cu 6 trepte în dotarea standard. Transmisia automată DSG cu 7 trepte este disponibilă ca dotare opţională. Motorul cel mai puternic oferit pentru ŠKODA SCALA este 1,5 TSI pe benzină. Această unitate cu patru cilindri generează 110 kW (150 CP) şi este combinată în echiparea standard cu transmisia manuală cu 6 trepte, iar opţional poate fi comandată cu transmisia automată DSG cu 7 trepte. Toate motoare pe benzină sunt echipate cu filtru de particule pentru benzină.

Numeroase sisteme de asistenţă din segmentele auto superioare

Christian Strube, membrul Consiliului de Administraţie ŠKODA responsabil pentru Dezvoltare Tehnică, a explicat: "Noua ŠKODA SCALA este construită pe baza platformei flexibile MQB a Grupului Volkswagen. Astfel, am putut folosi componente de ultimă oră pentru transmisie şi şasiu, precum şi numeroase noi sisteme de asistenţă a şoferului, care, până în prezent, puteau fi oferite doar în clasele auto superioare. În combinaţie cu sistemele de siguranţă pasivă, sistemele de asistenţă ridică şi mai mult nivelul de siguranţă oferit de ŠKODA SCALA.

Standarde ridicate de siguranţă, fără compromisuri

Pentru siguranţă în trafic şi o mai bună vizibilitate pe timp de noapte şi pe vreme rea, ŠKODA SCALA va oferi faruri şi blocuri optice spate full-LED. La interior, iluminarea ambientală cu LED creează o atmosferă plăcută.

 

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă