ŠKODA Superb in Programul Rabla 2019!

ŠKODA Superb in Programul Rabla 2019!

 

  

ŠKODA Superb in programul RABLA 2019!! - de la 22.075 euro tva inclus.

 

Dotari incluse:

- Aer conditionat climatronic;

- Jante aliaj usor 17'';

- Scaune fata incalzite;

- Senzori parcare spate;

- Volan multifunctional imbracat in piele;

- Faruri Bi-Xenon;

- Radio MP3 Player cu afisaj color 8'' cu touch-screen.

 

 O masina care isi merita pe deplin numele. Imaginati-va o masina care imbina grumusetea cu functionalitatea.La care rafinamentul si spatiul generos sunt in armonie perfecta. 

 

CERE ACUM O OFERTA!

Model Skoda:

Va rugam introduceti datele de contact:

Mesajul a fost trimis cu success!

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă