SKODA sustine turneul national Iris si Cristi Minculescu Din nou impreuna

SKODA sustine turneul national Iris si Cristi Minculescu Din nou impreuna

SKODA Superb este pregatita pentru intalnirea cu publicul din Romania si isi va face o intrare in scena aparte, alaturi de Cristi Minculescu si legendara formatie rock Iris. Doar azi ai ocazia sa castigi o invitatie (de 2 persoane) la concertul Iris de maine, 15 octombrie 2015, de la Sala Polivalenta, Bucuresti, in urmatoarele conditii: posteaza o poza cu Skoda ta cu un scurt raspuns la intrebarea "De ce esti impreuna cu Skoda ta?" pe pagina ta de facebook si nu uita sa ne dai tag Brady Skoda-Auto! Primele 5 persoane care parcurg acesti pasi, primesc automat cate o invitatie la concertul "nationalei de rock a Romaniei".

SKODA Romania sustine turneul national Iris si Cristi Minculescu “Din nou impreuna”, iar noul Superb va merge impreuna cu formatia in peste 10 orase din tara. Prima oprire a fost la Pitesti pe 18 septembrie, turneul urmand a se incheia la Sala Polivalenta din Bucuresti pe 15 octombrie 2015.

Vom face impreuna cu noul Superb o calatorie cu stil, o calatorie la bordul unei masini elegante, cu un design emotional.

Skoda va sustine turneul “nationalei de rock a Romaniei” cu gandul la cei care sunt nerabdatori sa faca o alegere „Simply Clever” si sa priveasca mai de aproape liniile moderne ale noului Superb. In plus, fiecare showroom din orasele unde sunt anuntate concertele Iris este pregatit sa fie gazda pentru intalnirile artistilor cu presa si fanii. Vor exista astfel sesiuni de intrebari si autografe in orase precum: Pitesti, Timisoara, Craiova, Targu-Mures, Sibiu, Cluj Napoca, Suceava, Iasi, Bacau, Galati, Brasov, Ploiesti, Constanta si Bucuresti.

Noua SKODA Superb. Moderna si plina de emotie. Inceputul unei noi ere.

Limbajul de design al noii SKODA Superb este inspirat din prototipul SKODA VisionC – proiectul initial fiind adus direct pe linia de productie. Rezultatul este o masina care atrage privirile cu linii sale ascutite si masculine - mai echilibrata, mai expresiva si mai emotionanta ca oricand.

Noua SKODA Superb a obţinut punctajul maxim, de cinci stele, la testele de impact Euro NCAP. Noua SKODA Superb ofera siguranţa fara compromisuri: folosind tehnologia MQB a Grupului Volkswagen, modelul de varf al gamei obţine un numar mare de puncte graţie numeroaselor sisteme de asistenţa pentru siguranţa. In cazul unei coliziuni, sisteme de reţinere de ultima ora, cu pana la 9 airbag-uri, o caroserie mai rigida şi zone de deformare optimizate ţintit ofera cea mai buna protecţie posibila a ocupanţilor. Este utilizat şi un şasiu absolut nou, care garanteaza stabilitate, confort şi agilitate. Designul sau expresiv, dinamic si elegant, tehnologia avansata si spaţiul interior de neegalat au inspirat clientii si au primit cel mai ridicat punctaj atat din partea expertilor cat si a mass media.

IRIS este cel mai iubit grup de muzica rock, din Romania, o legenda vie a muzicii, care, in cei 34 de ani de cariera muzicala, si-a pastrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi si noi fani.“Cine ma striga in noapte”, “Trenul fara Nas”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Tot zbor”, “Baby”, “Somn bizar”, “Mirage”, “De vei pleca", ”Sa nu crezi nimic“ sau ”Ultimul mic dejun al lui Bon“, ”Casino“, ”Da, da, eu stiu!“, reprezinta doar cateva dintre mega-succesele grupului de-a lungul anilor. Incepand cu 1977 IRIS a sustinut peste 5000 de spectacole, in fata unui numar de spectatori echivalent cu cel putin o treime din populatia tarii. Cristi Minculescu si Iris sunt “Din nou impreuna”! Nationala de rock a Romaniei revine pe scena in formula ce le-a adus dragostea a sute de mii de oameni, facand astfel ca legenda Iris sa mearga mai departe.

In Bucuresti, concertul trupei Iris va avea loc joi, 15 octombrie 2015, la Sala Polivalenta, de la ora 19.

Pentru mai multe detalii sau informatii, va rugam contactati departamentul de Marketing Brady.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă