SKODA VISION E

SKODA VISION E

Viitorul este electric: cu ŠKODA VISION E 

Premieră mondială: VISION E, primul prototip electric de la ŠKODA, va fi prezentat la Salonul Auto Shanghai din 2017.

 

O privire în viitor: VISION E oferă o primă impresie asupra strategiei de electro-mobilitate a mărcii ŠKODA.

 

Gamă largă: cinci automobile în diferite segmente, până în 2025.

 

Start: ŠKODA SUPERB cu propulsie hibridă plug-in în 2019.

 

Condus autonom: ŠKODA VISION E îndeplineşte cerinţele nivelului 3 conform standardelor pentru condusul autonom.

 

Cu o lungime de 4.645 mm, o lăţime de 1.917 mm şi înălţimea de 1.550 mm, ŠKODA Vision E este o prezenţă puternică pe şosea. Graţie ampatamentului mare, de 2.850 mm, precum şi a consolelor scurte, atât în faţă, cât şi în spate, designerii au creat un interior extrem de spaţios - după cum ne-a obişnuit deja ŠKODA. La conceptul orientat spre viitor, poziția ridicată a scaunelor, caracteristică modelelor SUV, precum şi spaţiul generos, sunt combinate cu caracteristici de coupe: silueta dinamică şi linia plafonului care coboară uşor spre spate.

Datorită puterii de 225 kW a sistemului, ŠKODA VISION E accelerează instantaneu şi dinamic.  Viteza maximă este de 180 km/h. Bateriile litiu-ion puternice şi recuperarea optimă, permit o autonomie de până la 500 de kilometri. Datorită managementului inteligent, cele două motoare electrice interacţionează cu eficienţă maximă şi antrenează toate cele 4 roţi ale prototipului ŠKODA VISION E. Tracțiunea pe faţă şi cea de pe spate sunt astfel echilibrate încât să asigure un nivel maxim de stabilitate, dinamism şi siguranţă.

Cu VISION E, ŠKODA oferă o primă impresie asupra condusului autonom care va urma în curând. Conform celor mai noi studii, circa 15 % dintre toate maşinile noi s-ar putea deplasa complet autonom până în 2030. Concept-car-ul ŠKODA VISION E respectă normele pentru nivelul 3 al condusului autonom:  poate să funcţioneze independent în ambuteiaje, poate auto-pilota pe autostrăzi, îşi poate menţine banda de rulare sau poate evita obstacole, poate depăşi, căuta independent locuri libere de parcare şi poate parca şi ieşi de pe locuri de parcare în mod autonom. Pentru aceasta, diferiţi senzori, cu arii de acoperire diferite, plus numeroase camere video monitorizează constant situaţia din trafic.

Electrificarea gamei de modele ŠKODA va începe deja din 2019, odată cu lansarea modelului ŠKODA SUPERB cu propulsie hibridă plug-in. Primul automobil pur electric de serie al mărcii ŠKODA va fi lansat la scurt timp după aceea, în 2020. Până în 2025, marca îşi va extinde gama până la 5 automobile pur electrice, în diferite segmente.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă