Test comparativ Superb vs Passat

Test comparativ Superb vs Passat


Noua ŠKODA Superb - noul lider in segmentul auto de clasa medie

Rivalitatea din segmentul auto de clasa medie a devenit extreme de apriga.

Jurnalistii de la revista Auto Bild au facut un test comparativ intre Noua Skoda Superb, VW Passat, Ford Mondeo si Mazda6, toate cu motorizari de 2.0 diesel.

De ani buni, acest segment este dominat de VW Passat, un model foarte apreciat pe piata romaneasca, iar pentru totel modelele sale, Grupul VW isi doreste sa fie etalonul segmentului.

Si chiar reuseste acest lucru, doar ca de data aceasta, liderul s-a schimbat. Noua Skoda Superb reprezinta o amenintare solida pentru binecunoscutul Passat si se remarca printr-un design elegant, preturi competitive si mult spatiu la interior.

Multimedia

Skoda integreaza cu succes un sistem de aplicatii online si conectivitate la internet prin telefon mobil imbinate intr-o grafica moderna, sistemul multimedia din grupul VW avand un usor avans fata de cel al concurentei.

Spatiu

Interiorul noului Superb iese in evidenta prin simplitatea liniilor si a detaliilor. Nivelul de spatiu interior este chiar peste cel regasit in clasa mare, fiind similar cu ce ofera Clasa S. Portbagajul urias poate acomoda pana la 1760 de litri de bagaje, iar accesul este foarte facil datorita hayonului de mari dimensiuni si sistemului Twindoor.

Design

Noua Skoda Superb a castigat foarte mult la imagine, datorita noului design elegant si modern.

Avantaje competitive Skoda Superb

  • Noul Superb reuseste sa bata noul Passat in acest comparativ datorita faptului ca are un tren de rulare la fel de bine echilibrat ca si modelul nemtesc.
  • Pentru prima data, cehii nu mai sunt nevoiti sa utilizeze tehnologia la care a renunta "fratele mai mare", deoarece Superb are la baza aceeasi platforma ca si Passat. 
  • Superb are o personalitate puternica, placuta si un motor diesel de 2,0 litri care impresioneaza prin elasticitate, dar si prin izolare fonica.
  • Trenul de rulare reuseste sa filtreze chiar si cele mai dificile imperfectiuni din astfalt (in special in cazul dotarii cu tren de rulare DCC).
  • La toate acestea se adauga impresia buna lasata de Superb datorita liniilor fluide si interiorului foarte bine finisat.  Cehii au utilizat doar materiale din plastic moale si finisari atent lucrate.
  • Limuzina Skoda este la acelasi nivel cu VW Passat si in ceea ce priveste sistemul multimedia oferit, dar si la pachetul de sisteme de siguranta activa din oferta.
  • Datorita faptului ca Superb ofera sensibil mai mult spatiu pentru pasagerii din spate si are un hayon de dimensiuni generoase care faciliteaza accesul la portbagaj, puncteaza mult mai mult la capitolul utilizare cotidiana.

Astfel, cu noul Superb, Skoda reuseste sa se impuna in fata lui VW Passat sau altfel spus, "Passat si-a gasit nasul in noul Superb".

Sursa: Revista Auto Bild nr. 16 / 6.08.2015


S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă