Test Drive virtual cu Skoda L&K 110 la Praga

Test Drive virtual cu Skoda L&K 110 la Praga

Iti imaginezi un test-drive in Praga la volanul unei Skoda L&K 110?

 

Producatorul ceh a realizat o calatorie in timp prin vechea Praga a clasicului si elegantului model Skoda L&K 110, ce poate fi admirat si in Muzeul Skoda.

Proiectul a constat in realizarea unui video 3D cu perspactiva automobilului, care ulterior au fost completate de imaginile cu parfum de istorie din Praga de la inceputul secolului 20. Ce a rezultat, puteti vizualiza mai jos. Calatorie placulta!

 

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă