Verificare serie sasiu

Verificare serie sasiu

In contextul stirilor recente conform carora Grupul Volkswagen lucreaza intens la investigarea neregularitatilor cu privire la softul utilizat pentru anumite motoare diesel, dorim sa va comunicam ca si ŠKODA a preluat de la Grupul Volkswagen motoare cu acest soft si le-a montat in autovehiculele ŠKODA.

Astfel, dorim sa clarificam anumite aspecte:

Increderea clientilor nostri si a publicului este si ramane bunul nostru cel mai de pret. Regretam profund aceasta situatie.

Intreaga gama de automobile noi din Grupul Volkswagen vandute in Uniunea Europeana are motoare care indeplinesc cerintele normei de poluare Euro 6 si respecta cerintele legii si standardele de mediu.

Important pentru clientii nostri este sa stie ca toate autovehiculele sunt sigure si pot fi conduse.

Chestiunea actuala se refera exclusiv la soft si vom remedia acest aspect. Ne asumam intreaga raspundere si vom acoperi toate costurile pentru masurile necesare.

Va rugam sa aveti in vedere ca pentru aceasta va fi nevoie de o anumita perioada de timp; timp pentru analizare si timp pentru implementarea masurilor tehnice.

Aceasta chestiune priveste in mod specific tipul de motoare EA189. Grupul Volkswagen lucreaza intens la eliminarea prin masuri tehnice a acestor diferente. Reiteram faptul ca toate autovehiculele sunt sigure si pot fi conduse.

Pentru a verifica daca acest soft a fost instalat la automobilul dumneavoastra, va rugam sa contactati call center-ul nostru la numarul 021.200.09.01* sau sa verificati seria de sasiu accesand link-ul de mai jos.

verificare-serie-sasiu-motor-skoda-vw

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă