We Connect Upgrade

We Connect Upgrade

 

Autovehiculul dumneavoastră Volkswagen nu încetează să învețe: Upgrades pentru autovehicule pregătite pentru We Connect

We Connect vă introduce în cea mai nouă generație de servicii și servicii mobile online în numeroase modele Volkswagen. Pregătite de la început pentru conectarea online, la cerere, numeroase servicii We Connect vă stau la dispoziție. După activarea unică și înregistrarea cu Volkswagen ID-ul dumneavoastră, viața dumneavoastră de zi cu zi va fi nu doar mai plăcută cu We Connect, ci și mai confortabilă.

De acum aveți posibilitatea de a vă activa autovehiculul Volkswagen pentru anumite funcții noi selectate chiar și după achiziționarea autovehiculului. Personalizabil în funcție de nevoile dumneavoastră. Și extrem de ușor din magazinul dumneavoastră In-Car al sistemului Infotainment sau din magazinul virtual We Connect. Aici puteți să vizualizați funcțiile Upgrades disponibile pentru autovehiculul dumneavoastră ca utilizator principal We Connect și le puteți achiziționa comod direct online.

 

 

 

 

 

Datele de identificare ale autovehiculului dvs:

Va rugam introduceti datele de contact:

* - campuri obligatorii pentru trimiterea formularului

Mesajul a fost trimis cu success!

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă